1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MORMENEKŞE’DE FUTBOLCU ŞOKU!
MORMENEKŞE’DE FUTBOLCU ŞOKU!

MORMENEKŞE’DE FUTBOLCU ŞOKU!

MORMENEKŞE’DE FUTBOLCU ŞOKU!

A+A-

Mormenekşe’nin yabancı futbolcusu David Anomel Annas, liglerin başlamasına kısa bir süre kala Türkiye Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Kilisbelediyespor’a uçuyor

MORMENEKŞE’Yİ SIRTLAMIŞTI: Mormenekşe’nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı David, sezon boyunca tüm maçlarında forma giymişti. 26’sı lig, 5’i kupa olmak üzere toplam 31 maçta görev alan golcü oyuncu bu süreçte ligde 21, kupada ise 8 olmak üzere toplam 29 gol kaydetmişti.

SALI GÜNÜ GİDİYOR: David Anomel Annas’ın Türkiye’deki lisans işlemlerinin tamamlanmasıyla gidiş tarihi de belli oldu. Mormenekşe forması ile bugün son kez KTSYD Kupası’nda Doğan Türk Birliği’ne karşı mücadele edecek olan Ganalı oyuncu 15 Eylül Salı günü Kilis’e gidecek.

Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe’nin yabancı futbolcusu David Anomel Annas, liglerin başlamasına kısa bir süre kala Türkiye Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) uçuyor.

Türkiye BAL 2. Grup ekiplerinden Kilisbelediyespor’un, 27 yaşındaki Gana’lı forvet oyuncu David’e lisans çıkartabilmek için 3 Eylül Perşembe günü tarihli Göçmen İdaresi Başkanlığı’na gönderdiği sporcu vizesi evrağını ele geçirdi.

Resmi evrakta, David’in yeni sezonda Kilisbelediyespor’da futbol oynaması ile ilgili lisans işlemlerinin yapılması için sporcu vizesi başvurusu yapılırken yabancı futbolcunun bir yıllık süreçte tüm ihtiyaçlarının kulüp tarafından karşılanacağı ve aylık 2.500 TL ücret alacağı da belirtildi.

Geçtiğimiz sezona damga vurmuştu

Mormenekşe’nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı David, geçtiğimiz sezon sezon boyunca tüm maçlarında forma giymişti. 26’sı lig, 5’i kupa olmak üzere toplam 31 maçta görev alan golcü oyuncu bu süreçte ligde 21, kupada ise 8 olmak üzere toplam 29 gol kaydetmişti.

Salı günü gidiyor

David Anomel Annas’ın Türkiye’deki lisans işlemlerinin tamamlanmasıyla gidiş tarihi de belli oldu. Mormenekşe forması ile bugün son kez KTSYD Kupası’nda Doğan Türk Birliği’ne karşı mücadele edecek olan Ganalı oyuncu 15 Eylül Salı günü Kilis’e gidecek.

Bir şok da Richard’dan

Mormenekşe'de David Annomel Annas şoku yaşanırken bir kötü haber de diğer yabancı oyuncusu Richard Ocran'dan geldi. Kırmızı yeşillilerin 22 yaşındaki Gana'lı savunmacısında sağlık problemi çıktı. Mormenekşe'de geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren Richard'ın dün yapılan kontrollerinde kalp yetersizliği olduğu ortaya çıktı. Yabancı oyucunun kalp sorunu ilk olarak KTFF'nin sağlık sponsoru olan Kolan Hastanesi'nde yapılan kontrollerde ortaya çıktı. Mormenekşe yönetimi genç futbolcuyu dün ise Yakın Doğu Hastanesi'nde kontrolden geçirdi ve burada da sonuç değişmedi. Richard'ın kalp yetmezliği nedeniyle bugünkü KTYSD Kupası'nda DTB'ye karşı forma giymesi beklenmezken Mormenekşe dün şok üstüne şok yaşadı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.