1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MOTOSİKLETLE MİNİBÜSE ÇARPTI!
MOTOSİKLETLE MİNİBÜSE ÇARPTI!

MOTOSİKLETLE MİNİBÜSE ÇARPTI!

Motosikletle minibüse çarptı!

A+A-


 

Girne’deki bir restoranda paket servis elemanı olarak çalışan Mehmet Kırkmaz, bir anlık dikkatsizliğinin bedelini az kalsın canı ile ödüyordu

Motosikletle minibüse çarptı

Girne’deki bir restoranda paket servis elemanı olarak çalışan Mehmet Kırkmaz, bir anlık dikkatsizliğinin bedelini az kalsın canı ile ödüyordu.

Mehmet Kırkmaz, yönetimindeki MR 596 plakalı motosikletle dün öğle saatlerinde yolda seyrettiği esnada, bir anlık dikkatsizlik sonucu önündeki minibüse çarptı. Görenlerin yüreklerinin ağızlarına geldiği kazada yaralanan Kırkmaz, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Girne Dr. Akçiçek Devlet hastanesi’ne kaldırıldı.

Elde edilen bilgilere göre, Karaoğlanoğlu caddesi üzerinde saat 13.00 sıralarında meydana gelen kaza, MR 596 plakalı motosiklet ile Girne’ye doğru seyreden Mehmet Kırkmaz’ın önünde seyreden JK 935 plakalı minibüse arkadan çarpması sonucu meydana geldi. JK 935 plakalı minibüsün sağa dönmek için sinyal verip yavaşladığı ancak dikkatsizce seyreden Kırkmaz’ın ani yavaşlayan minibüsü fark etmediği belirtildi. Kazada minibüse çarpan motosiklet aracın altında kalırken, Kırkmaz ise 10 metre sürüklendi. Şans eseri hafif yaralanan Kırkmaz Girne Akçiçek Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Kırkmaz’ın sağlık bugün taburcu olacağı belirtildi.

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.