1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MOTOSİKLETLERİ ÇALDILAR VE...
MOTOSİKLETLERİ ÇALDILAR VE...

MOTOSİKLETLERİ ÇALDILAR VE...

Girne'de motosiklet çaldıkları iddiasıyla tutuklandılar sonrasında ortaya çıkan;

A+A-

Zanlılar ileride görülecek davalarında hazır olmalarının sağlanabilmesi için teminat şartlarını yerine getirmeleri şartıyla serbest kaldı. Zanlıların çaldıkları motorları parçalayıp, yedek parça olarak satmak istedikleri öne sürüldü.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen dünkü teminat duruşmasında polis memuru Serhat Özcü, iddia makamının tanığı olarak dinlendi.

Serhat Özcü, zanlıların Zeytinlik Sosyal Konutları’nda bir adet motosiklet çaldıkları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatıldığını ifade ederek, yapılan sorgulamada bir adet daha motosiklet çaldıklarının ortaya çıktığını dile getirdi. Özcü, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek, uygun bir teminata bağlanmalarını istedi.

İddia makamı, zanlıların yurtdışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması ve 5 bin TL şahsi kefalet senedi imzalamaları şartıyla davaları görülünceye kadar serbest bırakılmalarını talep etti.

Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, davaları ileride görülecek olan zanlıların mahkemede hazır olmalarının temini için teminat şartlarını yerine getirmeleri şartıyla serbest bırakılmalarına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.