1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MOURİNHO'DAN MUHABİRE SERT TEPKİ: AÇ GOOGLE'A BAK!
MOURİNHO'DAN MUHABİRE SERT TEPKİ: AÇ GOOGLE'A BAK!

MOURİNHO'DAN MUHABİRE SERT TEPKİ: AÇ GOOGLE'A BAK!

Mourinho'dan muhabire sert tepki: Aç Google'a bak!

A+A-

 Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, basın toplantısında muhabirin sorusuna "Aptalca soru sormak yerine aç google bak" diye tepki gösterdi.

Geçen yılın Premier Lig şampiyonu Chelsea, zor günler geçiriyor. Bu sezon geride kalan 5 maçta sadece dört puan toplayabilen İngiliz devinde gözler teknik direktör Jose Mourinho'nun üzerinde. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Maccabi Tel Aviv maçı öncesi basın toplantısında tecrübeli teknik adam bir muhabirin sorusuna tepki gösterdi.

Chelsea'nin son haftalardaki performans düşüklüğü nedeniyle muhabir, Mourinho'ya 3. sezon sendromumu yaşayıp yaşamadığını sordu. Bunun üzerine sinirlenen Mourinho, eski çalıştırdığı takımları örnek göstererek Porto ve İnter'de üçün sezon yaşamadığını belirtti ve şu şekilde devam etti: " Real Madrid'de üçüncü sezonumda süper kupayı kazandım.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadım. Chelsea'de ise ilk defa üçüncü sezonumu yaşıyorum. Ve burada da FA Cup, Carling Cup'ı kazandım. Aptalca soru sormak yerine Google'ı aç bak." Bu sözleri üzerine Mourinho'ya geri cevap veren muhabire tecrübeli teknik adam "Sen üçüncü sezondan bahsediyorsun. Bende sana bu sorunun aptalca olduğunu söylüyorum" diyerek karşılık verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.