1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MOURINHO:''UTANMANIZ GEREKİYOR''
MOURINHO:''UTANMANIZ GEREKİYOR''

MOURINHO:''UTANMANIZ GEREKİYOR''

Mourinho'dan şok sözler

A+A-

Chelsea teknik direktörü Jouse Mourinho, Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Galatasaray-Chelsea maçı öncesi konuştu. Portekizli teknik adam, "En iyilere karşı oynamayı seviyorum. Galatasaray da, Türkiye'nin en iyisi" dedi.

 

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray ile oynanacak karşılaşma öncesi, “En iyilere karşı oynamayı seviyorum. Galatasaray da, Türkiye'nin en iyisi” dedi.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur maçında yarın Galatasaray ile Chelsea arasında Türk Telekom Arena’da oynanacak karşılaşma öncesi İngiliz ekibinin Teknik Direktörü Jose Mourinho, Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Jose Mourinho'nun düzenlediği o basın toplantısı...

Soru: Özel konuşmalarınız basına yansıdı. Bu konuda neler düşünüyorsunuz?

- Sizin medya mensupları olarak utanmanız gerek. Özel bir konuşmayı kaydetmek ve yayınlamak... Bu yayını yapan kişilerin utanması gerekir. Bu konuşmanın kaydedilip aktarılmasıdır utanç verici olan. Savunmuyorum, olup bitene karşı bir atak yapıyorum. Yapmış olduğum yorum özel bir sohbette geçen şeyler. Söylenen şey resmiyete döküldüğünde komik değil. Eto'o'dan bahsediyoruz. Bu adam 4 kez şampiyon oldu. En iyi sezonlarımız onunla geçtik. Futbol dışı insanlarla sohbet ettiğim bir ortamdı.

Soru: Galatasaray maçı için ne dersiniz?  Drogba ile karşılaşmak için sabırsızlanıyor musunuz?

- Tüm maçlar için çok sabırsızım. Galatasaray Türkiye'nin şampiyonu. Drogba ile karşılaşmak benim için zor. Bunu kabul etmeliyiz. Ben kendi işimi yapmalıyım. O da gol atmak için çabalayacaktır. Didier'i görecek olmak garip bir duygu. İnsanı garip hissettiren bir şey. Oyunun temel prensibi kazanmak. En azından maç esnasında bu durumu unutabiliriz, unutmaya çalışabiliriz.

"GERÇEKTEN GARİP BİR HİS"

Soru: Mancini ve Terim'li Galatasaray'ı nasıl değerlendirirsiniz?

- Galatasaray geçen sene de iyi takımdı, şimdi de iyi takım. Aynı oyuncular var, üzerine alınanlar var. Sol bek aldılar, sağ bek aldılar. Çok iyi hücumcuları var. Geçen sene R.Madrid için zordu, bu sene de Chelsea için zor olacak.

Soru: Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için şansı nedir?

Favori değiliz bu aşikar ama herhangi bir takım çeyrek finale ulaşırsa her şey mümkün. Chelsea Şampiyonlar Ligi kupasını kazandığı zaman favori değildi. Favori olduğum zamanlarda kazanamadığım da oldu. 4-5 takım daha öne çıkıyor.

Soru: Galatasaraylı futbolculara özel bir önlem almayı planlıyor musunuz?

- Tabi ki kazanmak için oynayacağız. Galatasaray'ın özel oyuncuları var. Umut Bulut gibi golcü oyuncusu var. O oyuncular karşısında kendi sistemimizi uygulayıp kazanmaya çalışacağız.

Soru: İleride bir gün Galatasaray'dan teklif alırsanız?

- Şuanda olmak istediğim kulüpteyim. Beni göndermek istemedikleri sürece burdayım. Tabi ki bir futbol adamıyım. Futbolda her an her şey olabilir.

CECH:

- Drogba uzun yıllar boyu Chelsea'nin önemli bir parçası oldu. Galatasaray için de çok önemli bir futbolcu. Gol şansı bulacağını düşünüyorum.

- Takımla beraber iyi bir süreç geçirdik. Karşımızda zor bir rakip var ama moralimiz iyi.

- Muslera daha önce de Lazio ile iyi zamanlar geçirdi. Kaliteli bir oyuncu. Yetenekli ve genç.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.