1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "MÜCADELE SANATLARI OSCAR ÖDÜL TÖRENİ" YAPILDI
"MÜCADELE SANATLARI OSCAR ÖDÜL TÖRENİ" YAPILDI

"MÜCADELE SANATLARI OSCAR ÖDÜL TÖRENİ" YAPILDI

KKTC Taekwondo-Karate-Aikido,- Kurash- Wushu- Muaythai Federasyonu’nun “Mücadele Sanatları Oscar Ödül Töreni” yapıldı. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun da katıldığı törende, 2013 yılında branşlarında şampiyon olan sporculara madalya ve başarı sertifikası v

A+A-

EROĞLU: “SPORCULARIMIZIN ULUSLARARASI MÜSABAKALARDA KKTC’NİN SESİNİ DÜNYAYA DUYURMASI ÇOK ÖNEMLİ”

GÖKBİLEN: “BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİLDİR”

KKTC Taekwondo-Karate-Aikido,- Kurash- Wushu- Muaythai Federasyonu’nun “Mücadele Sanatları Oscar Ödül Töreni” yapıldı. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun da katıldığı törende, 2013 yılında branşlarında şampiyon olan sporculara madalya ve başarı sertifikası verildi.

Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde bugün saat 11.00’de başlayan törene Cumhurbaşkanı Eroğlu, yanında 39’uncu Tümen Komutanı Tümgeneral İbrahim Yılmaz, Meclis eski Başkanı Hasan Bozer, eski milletvekillerinden İlkay Kamil, sporcular ve aileleri katıldı.

“SPORCULARIN BAŞARISINI TAKDİRLE İZLİYORUM”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, törende yaptığı konuşmada KKTC Taekwondo-Karate-Aikido,- Kurash- Wushu- Muaythai Federasyonu’nun takipçisi olduğunu, sporcuların başarısını takdirle izlediğini vurguladı.

Törene katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Eroğlu, federasyonun yurtdışındaki müsabakalarda elde ettiği başarıların kendisine bizzat iletildiğini de anlattı.

Kıbrıs sorununa ve KKTC’ye uygulanan ambargolara değinen Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ambargoların aşılması için spor alanında yapılan girişmelere vurgu yaptı.

Eroğlu,“Sporcularımızın uluslararası müsabakalarda KKTC’nin sesini dünyaya duyurması çok önemli” dedi.

Sporun insan hayatındaki yerine ve önemine değinen Eroğlu, her insanın spor yapması gerektiğini vurguladı, birçok insanın “zamanım yok” diyerek spordan uzak kaldığını söyledi.

Eroğlu, sporcularla ve aileleriyle sohbet ederek, başarılı sporcuları kutladı.

“BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİLDİR”

KKTC Taekwondo-Karate-Aikido,- Kurash- Wushu- Muaythai Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen de törende bir konuşma yaptı.

Gökbilen, takım olarak kazandıkları dünya ve Avrupa şampiyonluklarına dikkat çekerek, başarılarının tesadüf olmadığını söyledi.

Şampiyonalarda yarıştıkları ülkelere işaret eden Gökbilen, sporcuları, antrenörleri ve ailelerini kutlayarak, “Bu başarı hepimizindir” dedi.

Federasyonun 37’nci kuruluş yıldönümünü Mart ayında kutlayacaklarını anımsatan Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na ve federasyona destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Ödül töreninde Aikido gösterisi yapıldı. Ödüllerin verilmesinin ardından günün anısına toplu fotoğraf da çekildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.