1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MUCİZE KURTULUŞ!
MUCİZE KURTULUŞ!

MUCİZE KURTULUŞ!

Mehmet Abdurrahman Albayrak isimli ticari taksi sürücüsü dün müşteri almak için Yılmazköy’e gitti. Müşterisini alan Albayrak, geri dönüş yolunda aniden bastıran yağmurun da etkisiyle kaza yaptı.

A+A-

Yılmazköy kavşağın yakınlarında ıslak yolda kaymaya başlayan sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla atarak yolun kenarındaki boş araziye uçtu. Tavanı üzerinde yere çakılan ve hurdaya dönen ticari taksiden büyük bir şans eseri şoför Albayrak ve araçta yolcu olarak bulunan Sertap Yiğit burnu bile kanamadan çıktı. Görenleri hayretler içerisinde bırakan kazada kimseye birşey olmamasını yoldan geçen vatandaşlar ‘Mucize’ olarak değerlendirdi. Hurdaya dönen araçtan kendi imkanıyla çıkan sürücü, aracındaki yolcuyu da kurtardı. Kazayı duyan ve olay yerine gelen ailesi, Albayrak’a sarılarak gözyaşı döktü.

ARAÇ KAYDI, TERS BİR ŞEKİLDE YERE YAPIŞTI: Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda dün 14.00 sıralarında meydana gelen kazada, ters bir şekilde yere çakılan ve hurdaya dönmüş araçtan şoförün yara almadan, yolcunun ise hafif yaralarla çıkması bu bir mucize dedirtti. TMF 031 plakalı taksisiyle Yılmazköy’e müşteri almaya giden Albayrak, başkente dün aniden bastıran sağanak yağmurun etkisiyle geri dönüş yolunda kaza yaptı.Yılmazköy kavşağında yolun kaydan olmasından dolayı direksiyon hâkimiyeti kaybedilen taksi araç takla atarak yolun solundaki araziye tavanı üzerine ters bir şekilde çakıldı. Sürücü Albayrak ve araçta yolcu olarak bulunan Sertap Yiğit hurdaya dönen ve yere yapışan araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

CAMDAN DIŞARI ÇIKTI: Kazanın ardından Albayrak, ters duran aracın camından dışarı çıktı daha sonra, yolcusunu dışarı çıkarttı ve kendi imkânları ile daha ambulans gelmeden Lefkoşa Dr.Burhan Nalbanoğlu Hastanesi’ne gönderdi. Hastaneye gönderilen Yiğit’in de çizik bile almadığı öğrenildi.

AİLESİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARI DÖKTÜ: Mucize bir şekilde çizik dahi almadan kazadan kutulan Albayrak, aniden yağan yağmur nedeni ile yolların kayganlaştığını, aracın kaydığını ve direksiyon hâkimiyetini kaybettiğini söyledi. Tecrübeli olduğunu söyleyen Albayrak, emniyet kemeri takılı olduğu için kazadan yara almadan kurtulduğunu dile getirdi. Kazayı duyan ve olay yerine gelen ailesi, Albayrak’a sarılarak gözyaşı döktü.

 

Kaynak: Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.