1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MUCİZE KURTULUŞ
MUCİZE KURTULUŞ

MUCİZE KURTULUŞ

Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde feci kaza sonrasında hurdaya çıktı...

A+A-

 

26 yaşındaki Hasan İnce’nin kullandığı araç, Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda meydana gelen feci kaza sonrasında hurdaya çıktı.

Diyalog - Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde Ulukışla kavşağının biraz ilerisinde dün meydana gelen trafik kazasında 3 genç hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası adeta hurda yığınına dönüşen aracın halini görenler  kazada can kaybı veya ağır yaralanma olmamasını ‘Mucize’ olarak tanımladı.

Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 10.00 sıralarında Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde bulunan Ulukışla kavşağının 600 metre ilerisinde meydana geldi. Hasan İnce isimli 26 yaşındaki sürücü yönetimindeki EZ 008 plakalı aracı ile Gazimağusa-Lefkoşa istikametinde seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek gidiş istikametine göre yolun sağ tarafında bulunan refüje düştü.

Refüj içerisindeki korkuluklara da çarpan araç yarım tur döndükten sonra durabildi. Araç hurda yığınına dönüşürken, araç sürücüsü Hasan İnce ile araçta yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki Fırat Aras ve 28 yaşındaki Mehmet Erdoğan hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.