1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MUCİZE KURTULUŞ
MUCİZE KURTULUŞ

MUCİZE KURTULUŞ

Mucize kurtuluş

A+A-

8 aylık ve 3 yaşındaki çocuğu ile seyahat ederken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkan aracın sürücüsü Cemile Canöz, ağaca çarparak durabildi

Onur ULAĞ
Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda dün meydana gelen trafik kazasında Cemile Canöz, Damla Nur Canöz ve Ali Efe Canöz yaralandı. Araç sürücüsü Cemile Canöz, Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya doğru seyrettiği esnada yönetimindeki GV 467 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıkarak ağaca çarparak durabildi.
Kazadan sonra hurda bir demir yığınına dönen GV 467 plakalı araçtan mucize eseri sağ kurtulan sürücü ve iki çocuğu olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesi yok…
Polisten alınan bilgiye göre kaza, Cemile Canöz (K-34), yönetimindeki GV 467 plakalı aracı ile Gazimağusa istikametinden Haspolat istikametine doğru seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun solundan çıkıp kesik ağaca çarpmasıyla meydana geldi.
Kazadan sonra hurdaya dönmüş araçta bulunan Sürücü Cemile Canöz, 3 yaşındaki Damla Nur Canöz ve 8 aylık Ali Efe Canöz şans eseri yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk tetkiklerinin ardından, Cemile Canöz acil serviste, Damla Nur Canöz ortopedi servisinde, Ali Efe Canöz ise çocuk servisinde müşahede altına alındı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.