1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MUHASEBECİ AÇIKGÖZ OLUNCA...
MUHASEBECİ AÇIKGÖZ OLUNCA...

MUHASEBECİ AÇIKGÖZ OLUNCA...

Suçunu kabul etti... Hırsızlığı bakın nasıl yapmış

A+A-

 

Açıkgöz muhasebeci

Lefkoşa’da çalıştığı iş yerinden bir yıl içerisinde tahsil ettiği paralardan toplamda 1530 TL tutarındaki miktarı şirket muhasebesine yatırmayarak çaldığı iddia edilen zanlı Hasan Alganer tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili olarak şahadet veren Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Çavuşu Ömer Taşbel olayla ilgili bulguları aktardı. Taşbel, zanlı Hasan Alganer’in, “Sahte evrak düzenleme” , “Sahtelenmiş evrakı tedavüle sürme” ve “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu ifade etti.
 
Suçunu kabul etti
Taşbel, zanlı Hasan Alganer’in, pazarlamacı olarak çalıştığı iş yerine ait ürünleri, Ağustos 2013 ve 30 Nisan 2014 tarihleri arasında iş yeri adına toplam da 1530 TL değerindeki ürünlerin parasını şirket muhasebesine yatırmayarak çaldığını söyledi. Ömer Taşbel ayrıca zanlının, evrak üzerinde de sahteleme yaptığı ve konu evrakları, açık yokmuş gibi göstererek şirkete teslim ettiğini kaydetti. Zanlının gönüllü ifadesinde de suçunu kabul ettiğini söyleyen Taşbel, soruşturmanın henüz yeni olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.
 
Yargıç Pınar Beyoğlu, zanlının 1 gün süreyle poliste tutuklu kalması emrini verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.