1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MÜHEDİSLER YARIŞTI!
MÜHEDİSLER YARIŞTI!

MÜHEDİSLER YARIŞTI!

Mühedisler yarıştı!

A+A-

 

Elektrik Mühendisleri Odası’nın geleneksel olarak düzenlediği Elebow’2014 turnuvasına bu yıl 10 takım katıldı. Elektroshock’un 971 puanla birinci olduğu turnuvada; 178 puanla Özçel Cangül erkeklerde, 97 puanlı iki kişi Nursel Talhaoğlu ve Hediye Sucuoğlu ise kadınlarda en iyi skorer oldular.

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (KTMMOB) bağlı odalardan biri olan Elektrik Mühendisleri Odası’nın (EMO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği bowling turnuvası Elebow’2014 önceki gün gerçekleşti. Turnuva birincisi Electroshock oldu.

Girne’deki King’s Bowling Salonu’nda gerçekleşen Elebow’2014 turnuvasına 10 takım katıldı. Organizasyonunu EMO eski Başkanı Osman Eminel’in üstlendiği turnuva sabah saat 11:00’de başlayıp, saat 16:00’da tamamlandı.

İbrahim Çelik, Özçel Cangül, Ahmet Zaim ve İbrahim Aysal’dan oluşan Elektroshock takımı 971 puan elde ederek turnuvanın birincisi oldu. Osman Eminel, Denis Mevlütoğlu, Kazım Doğramacı ve Erkan Sülün’den oluşan Enerji takımı 900 puan ile ikinci; Mert Girgen, Burçin Karataş, Ceyhun Saygınel ve Ahmet Aksay’dan oluşan Rolling Stones takımı ise 886 puan ile turnuvanın üçüncüsü oldular.

Ferdi sıralamada 178 puanla Özçel Cangül erkeklerde, 97 puanlı iki kişi Nursel Talhaoğlu ve Hediye Sucuoğlu ise kadınlarda en iyi skorer oldular.

Elebow’2014’de başarılı olan takım ve sporculara ödülleri, turnuvanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle, EMO Başkanı Mert Girgen tarafından verildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.