1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MÜLTECİ HABERLERİNİN YAZIMI KONUSUNDA ÇALIŞTAY DÜZENLENİYOR
MÜLTECİ HABERLERİNİN YAZIMI KONUSUNDA ÇALIŞTAY DÜZENLENİYOR

MÜLTECİ HABERLERİNİN YAZIMI KONUSUNDA ÇALIŞTAY DÜZENLENİYOR

Mülteci Hakları Derneği ve Medya Etik Kurulu işbirliğinde, 2 Haziran Pazartesi günü “Mülteci Haberlerinin Yazımı: Mevcut Eğilimleri İncelemek ve Değişiklikler için Yol Açmak” konulu çalıştay düzenleniyor.

A+A-

Mülteci Hakları Derneği (MHD) ve Medya Etik Kurulu işbirliğinde, 2 Haziran Pazartesi günü “Mülteci Haberlerinin Yazımı: Mevcut Eğilimleri İncelemek ve Değişiklikler için Yol Açmak” konulu çalıştay düzenleniyor.

MHD’den verilen bilgiye göre, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan çalıştay, 09:00-14:00 saatleri arasında Lefkoşa Golden Tulip Hotel’de yer alacak.

Çalıştayın açılışına Dışişleri Bakanı Özdil Nami ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Kıbrıs Temsilcisi Damtew Dessalegne’in de katılıp konuşma yapması bekleniyor.

Çalıştaya katılmak isteyen gazeteci ve muhabirlerin rracyprus@gmail.com adresinden veya +90 392 228 49 10 numaralı telefondan, yarın saat 17:00’ye kadar Mülteci Hakları Derneği’ne ulaşması gerektiği ifade edildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.