1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. MÜNİH'TE YATARAK YOLCULUK İMKANI
MÜNİH'TE YATARAK YOLCULUK İMKANI

MÜNİH'TE YATARAK YOLCULUK İMKANI

Almanya'nın Münih kentinde sıra dışı bir taşıma aracı caddelerde boy göstermeye başladı. 'Yatak Bisikleti'nde hem yatıyor hem de şehri turlayabiliyorsunuz...

A+A-

Berlin Horizontal isimli şirketin sunduğu hizmet sayesinde şehrin merkezini, elektrikli dört tekerlekli bir bisikletin arkasındaki yatakta, boylu boyunca uzanıp, yatarak gezmek mümkün. İster tek başına, isterseniz de arkadaşlarınızla seyahat edebileceğiniz çift kişilik yatağın üstü beklenmedik hava koşullarında kapanabiliyor! Münihli Caro ve Anna da bu ilginç deneyimi yaşayanlardan.  İki arkadaş Berlin'in merkezindeki Friedrichstraße Caddesi'nde 'Yatak Bisikleti' ile kısa bir tur atarken objektiflere böyle yansıdı.

ARKADAŞI SÖYLEDİ O GERÇEKLEŞTİRDİ

Bu ilginç girişimciliğin öyküsü ise hiç de karmaşık değil. Konuyla ilgili olarak verdiği röportajda Richard Eckes,  "En başta bir bisikletli taksici arıyordum. Sonra bir gün, arkadaşım bana bir halkla ilişkiler şirketinin müşterisi otel için yaptığı elektrikli bisikletli yataktan bahsetti. Kullanılmadan Münih'te öylece bekliyordu. Ben de onu kullanmaya karar verdim!"  dedi.

SIRADIŞI BİR DENEYİM

Şehri bir yatakta uzanarak gezmenin çok sıra dışı bir şey olduğunu belirten Eckes, "Herkesin elbette bir yatağı var. Ama normalde yataklar korunaklı, mahrem yerler. Hatta insan için en rahat, sıcak ve huzurlu yer olabilir. Ve şimdi onunla tüm Berlin'i gezebilirsiniz." diyor.

FOTOĞRAF DA ÇEKİLİYOR

Müşterilerine çok özel bir hatıra fotoğrafı imkanı da sunduklarını belirten başarılı girişimci, "Eğer fotoğrafı doğru açıdan çekerseniz, bisiklet ya da şirketin ismi gözükmüyor ve yatağınızla şehrin ortasında duruyor gibi gözüküyorsunuz." demeyi de ihmal etmiyor.

TALEP ÇOK

Özel kuralları olmadığını ifade eden Eckes, "5 yaşından 50 yaşına kadar herkesi taşıyoruz. Müşterilerimiz için özel bir kuralımız yok. Ama doğum günü, yıldönümü ya da veda partileri için sürpriz yapmak isteyenlerden bol bol talep alıyoruz."  diyor.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.