1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Murat Boz'dan Şok İhanet!
Murat Boz'dan Şok İhanet!

Murat Boz'dan Şok İhanet!

Murat Boz, Bahar-Nihal Candan ikilisi ile fena yakalandı!

A+A-

Murat Boz ve Eser Yenenler'in hızlı gecesi 'İşte Benim Stilim' ile tanınan Bahar-Nihal Candan kardeşler ve Özge Bitmez ile bitti. Boz'un sevgilisi Aslı Enver resmen çıldıracak.

Ünlü popçu Murat Boz, yakın arkadaşı Eser Yenenler ile eğlenmeye çıktı. Daha sonra Yenenler'in villasına giden ikiliye 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Bahar- Nihal Candan kardeşler ile Özge Bitmez eşlik etti. Murat Boz'un sevgilisi oyuncu Aslı Enver bu olaya çok bozulacak.
 
YAKALANMAMAK İÇİN VİLLADAN SABAHA KARŞI AYRILDILAR
 
Aslı Enver ile 1.5 yıldır aşk yaşayan Murat Boz önceki gece eğlence turuna çıktı . Yakın arkadaşı Eser Yenenler ile Emirgan'da buluştu. İkiliye 'İşte Benim Stilim'de yarışan Nihal Candan-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez eşlik etti. Murat Boz daha sonra Eser Yenenler'in Levazım'daki villasına gitti. Kızlar da hemen arkalarından geldi. Ev partisinden sabah 05.00'te ilk ayrılan Özge Bitmez oldu. Flaşlar patlayınca devreye sitenin güvenliği girdi. Habercilerin uzaklaştığını düşünen Nihal-Bahar Candan kardeşler 05.40'da villadan çıktı. objektifleri fark edince bağırıp çağırmaya başladılar ve yüzlerini saklamaya çalıştılar.
ESER YENENLER ARKADAŞINI KORUMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTI
 
Eser Yenenler'in güvenlik görevlilerine "Eğer bu olay, gazetelere yansırsa, 'Evime Murat Boz değil, şoförü Erdal'ın bir şey almak için geldiğini söyleriz" dediği duyuldu. Nihal Candan, sosyal medya hesabından Özge Bitmez ile bu kareyi paylaştı.
 
ASLI ENVER ÇILDIRACAK
 
Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz'un çıkan bu haberlerine ne diyeceği merak konusu olurken, herkesin tahmini "Aslı kesin çıldıracak" oldu.
--2845505.jpeg
--2845503.jpeg
 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.