1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “MÜSİAD KIBRIS” DUALARLA AÇILDI
“MÜSİAD KIBRIS” DUALARLA AÇILDI

“MÜSİAD KIBRIS” DUALARLA AÇILDI

Dereboyu dün öğlen saatlerinde büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaptı

A+A-

Türkiye Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kıbrıs Merkezi, bugün düzenlenen törenle açıldı. Lefkoşa Dereboyu’nda bulunan “MÜSİAD Kıbrıs”ın açılışı, Dışişleri Bakanı Özdil Nami, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Kıbrıs Temsilciliği Başkanı Okyay Sadıkoğlu ve MÜSİAD yetkilileri tarafından gerçekleştirildi. Açılışta, Dışişleri Bakanı Özdil Nami, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Kıbrıs Temsilciliği Başkanı Okyay Sadıkoğlu birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından dua okundu ve merkezin açılışı yapıldı.

SADIKOĞLU: “KKTC DÜNYA PAZARINDA YER ALDI”

Açılışta ilk sözü alan MÜSİAD Kıbrıs Temsilciliği Başkanı Okyay Sadıkoğlu, MÜSİAD’ın ekonomik bir teşkilat olduğuna dikkat çekerek, MÜSİAD Kıbrıs Temsilciliği’nin kuruluşu hakkında bilgi verdi.

MÜSİAD’ın dünya genelinde bulunan bir çok temsilciliği sayesinde, KKTC’nin ürünlerinin dünya pazarında yer aldığını ve Kıbrıs Türk halkının sesinin dünyaya duyurulmaya çalışıldığını anlatan Sadıkoğlu, sivil toplum örgütü ve hükümetle işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi.

OPAK: “AMACIMIZ KKTC’YE FAYDALI OLMAK”

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak da, MÜSİAD’IN 24 yıllık bilgi birikimini, yurt dışı temsilciliklerle de paylaşmaya çalıştıklarını ifade ederek, amaçlarının KKTC’ye faydalı olabilmek olduğunu söyledi.

NAMİ: “MÜSİAD KKTC EKONOMİSİNE FAYDA SAĞLAYACAK”

Dışişleri Bakanı Özdil Nami de, MÜSİAD Kıbrıs Temsilciliğinin, KKTC ve TC arasındaki ekonomik ilişkileri gelişmesi açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, MÜSİAD’ın dünyanın bir çok yerinde bulunan temsilcilikleriyle KKTC işadamlarının dünyaya açılımının daha kolay olacağını kaydetti.
Nami, MÜSİAD Kıbrıs’ın KKTC ekonomisine de katkı sağlayacağına inanç belirtti.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.