1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLERE BAYRAM TATİLİ
MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLERE BAYRAM TATİLİ

MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLERE BAYRAM TATİLİ

İNGİLİZ OKULU’NDAN BAYRAM TATİLİ

A+A-

İngiliz Okulu Yönetim Kurulu’nun, okulda öğrenim gören Müslüman öğrenciler için Kurban Bayramı’nın tatil olmasını kararlaştırdığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, İngiliz Okulu Yönetim Kurulu’nun, bir önceki yönetim kurulunda alınan bayram tatili kararını uygulamayı kararlaştırdığını yazdı. Habere göre, okul bayram günlerinde açık olacak ancak Müslüman öğrencilere, eksik yazılmadan okula gelmeme imkanı tanınacak.

Haberde, öğretmenlere söz konusu günde yeni konu işlememeleri ve herhangi bir sınav yapmamaları yönünde talimat verildiği de kaydedildi.

Gazete ayrıca, İngiliz Okulu’nun ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya bulunduğunu yazdı. Okulun iki yıldır devletten alması gereken 341 bin Euro’luk yardımı alamadığı ve okuldan mali yardım talebinde bulunan ailelerin arttığı kaydedildi.

Gazeteye açıklama yapan İngiliz Okulu Yönetim Kurulu Yeni Başkanı Magda Nicholson, yönetim kurulunun birincil endişesinin, ekonomik durum olduğunu ifade etti. Nicholson, okul harcını ödeyemeyen öğrencilerin okuldan çıkarılmasının mümkün olmadığını ve bu çerçevede de, okul harçlarında indirim yapıldığını söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.