1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN KORKUNÇ PLAN!
MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN KORKUNÇ PLAN!

MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN KORKUNÇ PLAN!

ABD’de General Electric firmasında çalışan iki kişinin, İsrail karşıtlarını ve özellikle de Müslümanları öldürmek için X-ray silahı yaptığı ortaya çıktı.

A+A-

İngiliz Guardian gazetesinin haberine göre Glendon Scott Crawford ve Eric J. Feight, söz konusu silahı yapmak için ABD’deki Yahudi kuruluşlarıyla pazarlık yaptı.

İkilinin, başvurduğu bir diğer kurum ise ırkçı örgüt Ku Klux Klan oldu. Ancak Ku Klux Klan’da temasa geçtikleri kişi, bu durumu Amerikan iç istihbarat servisi FBI’a haber verince korkunç plan ortaya çıktı.

RADYASYONLA ÖLDÜRECEKLERDİ

FBI, Crawford ve Feight’ın başta Müslümanlar olmak üzere grup ve bireyleri hedeflediği bilgisini verdi. Söz konusu silah sayesinde hedefteki şahıslar, gizlice radyasyona maruz bırakılacak ve ölüme kadar varan etkileri günler sonra ortaya çıkacaktı.

Söz konusu silahı yaptırmak isteyen alıcılar gibi Crawford ve Feight ile buluşan FBI ajanları, pazarlık sonucunda şüphelileri suçüstü yakalamış oldu. FBI yetkilileri, Crawford ve Feight’ın bir örnek X-ray silahı da yaptığını ancak silahın çalışır durumda olmadığını kaydetti. İkilinin, 15 yıla kadar hapis cezası alabileceği ifade ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.