1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MUSTAFA ÇELİK ANISINA “CİĞER ETKİNLİĞİ”
MUSTAFA ÇELİK ANISINA “CİĞER ETKİNLİĞİ”

MUSTAFA ÇELİK ANISINA “CİĞER ETKİNLİĞİ”

Mustafa Çelik anısına “ciğer etkinliği”

A+A-

 

Ortopedik Özürlüler Derneği’nde Mustafa Çelik anısına “ciğer etkinliği” düzenlendi.

Etkinliğe, Başbakan Ömer Kalyoncu, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Cenk Mutluyakalı, Kadri Fellahoğlu,  dernek üyeleri ve Çelik’in sevenleri katıldı.

Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit yaptığı konuşmada, Mustafa Çelik’in sosyal yönü güçlü bir kişi olarak sosyalleşme ortamları yarattığını vurgulayarak, Çelik’in yıllarca her cumartesi dernekte ciğer partisi yaparak sevenleriyle biraraya geldiğini anımsattı.

Kendilerinin de bundan böyle her hafta değilse bile 15 günde veya imkan buldukça bu geleneği Çelik anısında sürdürme düşüncesinde olduklarını anlatan Kibrit, Çelik’in yarattığı kaynaşma ve iletişim ortamını devam ettirmek için uğraşacaklarını belirtti.

KALYONCU

Başbakan Ömer Kalyoncu ise, Çelik’i tanıma şansı bulduğu için mutlu olduğunu belirterek, Çelik’in ciğer partilerinden haberdar olmadığını ancak bu geleneğin sürdürülmesi kararını güzel bulduğunu kaydetti.

Kalyoncu, Çelik’in sporcu kişiliğinin ve spor alanındaki girişimlerinin yıllarca birçok gence ilham verdiğini belirterek, Çelik’in birçok engelliye spor konusunda öncülük ettiğini anımsattı.

BENLİ

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ise, Çelik’in ölümünün ardından sergilenen vefa örneklerinin kıskanılacak türden olduğunu vurgulayarak, Çelik’in insan ilişkileri güçlü değerli bir insan olduğunu vurguladı.
Benli, Çelik’e engelsiz kent sözü verdiğini ve bunun için çalıştığını belirterek, “icraat sorumluluğumuz var düzenlemeler boynumuzun borcudur” dedi.

Etkinliğe katılanlar söz alarak Çelik’le ilgili duygularını ve anılarını anlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.