1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİLER
MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİLER

MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİLER

Skandal böyle ortaya çıktı

A+A-

İngiltere'de Şehircilik Bakanı Dominic Raab'ın 20 yaşındaki sekreterinin para karşılığı cinsel ilişki için pazarlık yaptığı ve genç kızın bu işi bakanın masasında yapmak için ekstra ücret istediği ortaya çıktı.

İngiltere’de Şehircilik Bakanı olan Muhafazakâr Parti milletvekili Dominic Raab’ın 20 yaşındaki yardımcısı ve sekreterinin, zengin adamlar ile para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için bir internet sitesinde pazarlık yaptığı fark edildi.

1-20180428124946.jpg

Olayın fark edilmesi üzerine müşteri kılığına giren Daily Mirror gazetesi muhabirleri, adının Lisa olduğu belirtilen kadın ile iletişime geçti. Gazetecilerle ilişki pazarlığına girişen kadın yakayı ele verdi.

2-904.jpg

Genç kadın, müşteri kılığındaki gazetecilere sadece beş yıldızlı otelde ilişkiye girebileceklerini ayrıca isterlerse bakanın masasının üstünde de bu işi gerçekleştirebileceklerini ama bunun karşılığında ekstradan 750 pound istediğini söyledi.

3-488.jpg

Sekreter ayrıca, müşterilerine bakanın her adımını takip ettiğini ve istediği zaman ona şantaj yapabileceğini söyledi. Olayın duyulması üzerine güvenlik kaygıları artarken bakanlık soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.