1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MÜŞTERİLER NEREYE PARK EDECEK?
MÜŞTERİLER NEREYE PARK EDECEK?

MÜŞTERİLER NEREYE PARK EDECEK?

İşyerinin önüne kaldırım yapılacağını öğrenen dükkan sahibi, belediyeden anlayış bekliyor

A+A-

Gönyeli Belediyesi’nin kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları nedeniyle dükkânının önüne kaldırım yapılacağını öğrenen Mehmet Büyükoğlu, müşterilerinin araçlarını park edecek yer bulamayacağını söyleyerek, belediye yetkililerinden sorunun çözümü için yardım istedi.

Büyükoğlu, “Zaten işler düşük, bir de bize bunu yaparlarsa batarız. Müşteriler araçlarını nereye park edecek? Yan taraftaki markete yapıldığı gibi bize de bir düzgün kaldırım yapılsın, araçlar üzerine park etsin veya bize de yer ayırsınlar” diyerek, kimseyle sorunu bulunmadığını sadece mağdur duruma düştüğünü söyledi.

Dükkanın önünden kaldırım geçmesinden şikayetçi olmadığını, sadece müşterilerin araçlarını park edebilecekleri bir yerin ayrılmasını istediğini söyleyen Büyükoğlu, yetkililerden bu soruna anlayış göstermelerini istedi.

Büyükoğlu, “Günlerdir kapının önünde çalışma yapıyorlar. Şikayet etmedim, daha güzel bir kaldırım olmasını daha çağdaş bir Gönyeli olmasını ben de istiyorum ama biraz da bizi düşünsünler. Esnaf mağdur olmasın” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.