1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MÜŞTERİYİ HASTANELİK ETTİLER!
MÜŞTERİYİ HASTANELİK ETTİLER!

MÜŞTERİYİ HASTANELİK ETTİLER!

Müşteriyi hastanelik ettiler!

A+A-

Girne’de faaliyet gösteren bir barda dün gece 01:20 sıralarında hesabı ödemediği gerekçesi barda müşteri olarak bulunan Hasan Özgür Yavaş ile barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Talha Eroğlu ve Cemal Kayın arasında kavga çıktı. Zanlı Eroğlu ile Kayın, barda müşteri olarak bulunan Yavaş’ın burnunu kırdığı gerekçesi ile polis tarafından tutuklandı. Dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlılar hakkında mahkeme 3 gün tutukluluk emri verdi.

Sopa ve sandalye ile saldırdılar

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Ömer Yavuz mahkemede verdiği ifadesinde 7 Mayıs 2016 tarihinde saat 01:20 sıralarında Girne’de faaliyet gösteren bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Talha Eroğlu ile Cemal Kayın’ın hesabı ödemediği gerekçesi ile barda müşteri olarak bulunan Hasan Özgür Yavaş’a sopa ve sandalye ile saldırdığını ve burnunu kırarak Yavaş’ı vahim bedensel zarara uğrattığını açıkladı. Zanlıların söz konusu barda suçüstü tespit edilerek tutuklandığını ifade eden polis memuru Yavuz, soruşturmanın henüz yeni başladığını ve kamera görüntülerinin incelenmesi gerektiğini ifade etti. Hasan Özgür Yavaş’ın  Girne Akçiçek Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiğini, ayrıca çenesinde kırık olduğundan şüphelenilen Yavaş’ın konuşamadığı için henüz ifade veremediğini belirten Yavuz, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklulukları devam edecek

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Fadıl Aksun, ilk nazarda zanlıların suçla bağlantısı olabileceği hususunda huzurunda yeterli ifade bulunduğunu belirterek polisin başlattığı soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile Talha Eroğlu ve Cemal Kayın’ın 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.