1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''MÜSTEŞAR'' SERBEST BIRAKILDI!
''MÜSTEŞAR'' SERBEST BIRAKILDI!

''MÜSTEŞAR'' SERBEST BIRAKILDI!

''Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı'' serbest...

A+A-

DÜN YENİDEN MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Girne'de başkasnın kimliğine bürünerek sahtekarlıkla para temin etmekle suçlanan Osman Asilkent teminatla serbest bırakıldı.

Girne Kaza Mahkemesi, zanlı Osman Asilkent'in yurt dışına çıkışının yasaklanıp, seyehat belgelerini plise teslim etmesi ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 30bin TL'lik kefalet senedi imzalaması kaydıyla davaları görüşülünceye dek serbest kalmasına karar verdi.

OLAY NASIL YAŞANDI

Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör olduğunu söyleyerek bir kişiden 2 bin 230 TL aldığı gerekçesi ile tutuklanan Osman Asilkent’in başkalarını da dolandırdığı ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör olduğunu söyleyerek, Bellapais Abbey Rent a Car sahibini Serhan Serdar’ı dolandıran Osman Asilkent’in başka vukuatları da ortaya çıktı. Zanlı Osman Asilkent’in tutuklanması ve olayın basına yansıması üzerine vatandaşlar polise koştu. Girne Adli Şube’ye giden Cuma Biçen, Osman Asilkent’in vatandaş yapacağı gerekçesi ile kendisinden 10 bin 500 TL aldığına dair şikâyetçi oldu.

BAŞKA VUKUTLARI DA ORTAYA ÇIKTI

Soruşturma amaçlı Cuma günü mahkemeye çıkarılan ve hakkında üç gün tutukluluk emri alınan zanlı önceki gün ek süre talebi ile yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlının Ocak ayı içerisinde Serhan Serdar’a kendisini Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı olarak tanıtıp, kalkınma bankasından kredi çekeceği vaadiyle pul parası olarak 2 bin 230 TL aldığı gerekçesi ile tutuklandığını, üç gün tutuklama emri alındığını, bu süre içerisinde soruşturmanın bittiğini ancak başka şikâyetler gelmesi üzerine ek süre talep ettiklerini söylemişlerdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.