1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MUTLU İLE KEMAL'İN YURTDIŞINA ÇIKIŞI YASAK!
MUTLU İLE KEMAL'İN YURTDIŞINA ÇIKIŞI YASAK!

MUTLU İLE KEMAL'İN YURTDIŞINA ÇIKIŞI YASAK!

Soruşturma tamamlandı.

A+A-

Lefkoşa’daki casinoda sahte dolar ile oyun fişi almaya çalışırken 4 bin 500 sahte dolar ile tutuklanan Mutlu Töre ile suç ortağı olduğu öne sürülen Kemal Bayramoğulları dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlılar Mutlu Töre ile Kemal Bayramoğulları hakkında ki soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Polis, 9 Eylül tarihinde,  sahte dolar ile oyun fişi almaya çalışırken tutuklanan zanlı Töre’nin ardından suçla bağlantılı zanlı Kemal Bayramoğulları ve Nermin Bayramoğulları’nı da tutuklandığını ifade etti. Polis, zanlıların tasarrufunda toplam 18 bin 700 sahte dolar ele geçirildiğini söyledi. Polis, haklarında başlatılan soruşturma tamamlanan zanlıların “Sahte banknotu tedavüle sürme, Sahte banknotu tasarrufunda bulundurma, Sahtekârlıkla para teminine teşebbüs ve Kumar Oynamak” suçlarından yargılanmak üzere teminata bağlanmalarını talep etti.

Mahkeme, zanlı Töre’nin haftada bir zanlı Bayramoğulları’nın ayda bir polis karakoluna giderek imza atmasına, zanlı Töre için bir kefilin 100 bin TL diğer kefilin 75 bin TL kefalet senedi imzalamasına, zanlı Bayramoğluları için ise 2 kefilin 50’şer bin TL kefalet senedi imzalamasına karar verdi. Öte yandan davaları görülünceye kadar zanlıların yurt dışına çıkışları da engellendi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.