1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Mutlu Kaya'dan iyi haber!
Mutlu Kaya'dan iyi haber!

Mutlu Kaya'dan iyi haber!

Mutlu Kaya'dan iyi haber!

A+A-

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren Mutlu Kaya'yı sanatçı İzzet Yıldızhan, hastanede ziyaret etti.

Burada steril kıyafetler giydirilen Yıldızhan, üniteye girerek Mutlu Kaya'yı yaklaşık 10 dakika gördü. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan İzzet Yıldızhan, Mutlu Kaya'nın konuşmalarına gözlerini kırparak yanıt verdiğini belirterek, şöyle dedi:Hastane kapısında bekleyen Mutlu Kaya'nın annesi Hanım ve babası Mehmet Kaya'ya 'Geçmiş olsun' dileklerini ileten Yıldızhan, yanında getirdiği çiçeği anne Kaya'ya verdi. Hastane önünde aileyle bir süre sohbet ederek durumu hakkında bilgi alan Yıldızhan, daha sonra Mutlu Kaya'nın yattığı yoğun bakım ünitesine geçti. 

"Elini tuttum ona kendi ismimi hitap edip 'Ben İzzet Yıldızhan'ım Mutlu'cum seni ziyarete geldim' dedim. İnanılmaz derecede o sırada arkadaşlar da gördü, gözlerini açıp kapamaya başladı. Buna ben de çok şaşırdım. Yanında olanlar ilk kez böyle tepki verdiğini söyledi. Sonra konuşmayı sürdürdüm 'Sen iyileş ben seninle televizyon programı yapacağım' dedim. O sırada gözlerini kıpır, kıpır açıp kapamaya başladı. Sabah da gözlerini açıp, kapatıp tepki vermiş ama ilk kez bu kadar büyük tepki verdiğini söylediler. Ben gördüm ümit büyük ve çok iyi gördüm. Yüzünde şişlik yoktu. Şiddetin hiçbir yönü savunulamaz. Dünyanın her yerinde şiddete büyük bir şekilde karşı gelmeliyiz. Mutlu kızımıza da yapılan saldırıda aynıdır toplum olarak şiddetle karşı gelmeliyiz." 

Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya ise bu sabah Mutlu'ya müzik dinletilmeye başlandığını belirterek, durumunda ışık olduğunu ve gözlerini kırpmaya başladığını söyledi.

 DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.