1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. MÜZAKERE SÜRECİNDE, EROĞLU VE ÖZERSAY’A DESTEK
MÜZAKERE SÜRECİNDE, EROĞLU VE ÖZERSAY’A DESTEK

MÜZAKERE SÜRECİNDE, EROĞLU VE ÖZERSAY’A DESTEK

Asmaaltı ve Arasta Esnafı;

A+A-

Asmaaltı ve Arasta Esnafı Derneği, müzakere sürecinde, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Müzakereci Kudret Özersay’a destek belirtti.

Dernek Başkanı Tanju Müezzinoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Derneğimiz, müzakere masasında nihai kararı verme yetkisine sahip, halkın demokratik yollardan desteğini almış bir Cumhurbaşkanı olan Sayın Derviş Eroğlu’na, Kıbrıs Türkü'nün haklı davasında başarıya ulaşması bağlamında güven duymakta ve tam destek vermektedir” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Müzakereci Kudret Özersay’a destek belirten Müezzinoğlu, “Son 12 yıldır aktif olarak müzakere masasında yer almış, her üç Cumhurbaşkanımız ile çalışmış olmanın verdiği tecrübe ve akademik birikimle Kıbrıs davamızdaki hak ve menfaatlerimize hakim bir isim olan Doç. Dr. Kudret Özersay'a müzakereci olarak üstlendiği sorumluluğu yerine getirmesinde desteğimiz tamdır” dedi.

Müezzinoğlu, önümüzdeki süreçte adil, kalıcı ve yaşayabilir bir çözüm antlaşmasına ulaşılabilmesi için verilecek mücadelede, birlikte hareket etmenin önemli olduğunu da ifade etti. 

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.