1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NAKLİYE ARACIYLA EVİ SOYDU!
NAKLİYE ARACIYLA EVİ SOYDU!

NAKLİYE ARACIYLA EVİ SOYDU!

Hem de polis memuru…

A+A-

Alsancak’ta Nakliye Aracıyla Evi Soydu

Hem de polis memuru…

Alsancak’ta yurt dışında olan bir kişinin evinden ev eşyaları sirkat ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan polis memuru S. Ç. yargı huzuruna çıkarılarak tutuklandı

Nakliye aracıyla evi soydu

Alsancak bölgesinde yurt dışında bulunan Erinç Kalfaoğlu’nun evine girerek muhtelif ev eşyalarını nakliye aracına yükleyerek sirkat ettiği iddia edilen S.Ç., dün Girne’de yargıç huzuruna çıkarılarak soruşturma amaçlı tutuklandı.

Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fügen Ulutekin huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında Başsavcılık adına Mustafa Atakara, Polis Müfettişi Ömer Özakdenizli’yi tanık olarak dinletti.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lapta Polis Karakolu’nda görevli Müfettiş Ömer Özakdenizli, 6 Haziran 2015 tarihinde Özben Kalfaoğlu’nun, yurtdışında olan oğlu Erinç Kalfaoğlu’nun Alsancak’taki evine girildiğine dair ihbarda bulunduğunu kaydetti.

Başlatılan soruşturmada güneye bakan mutfak kapısından içeriye girilen evde bulunan muhtelif beyaz eşya, yatak, masa ve sandalyelerin çalındığını belirlediklerini söyleyen Özakdenizli, eşyaların bir nakliyatçı tarafından ayni bölgede bir eve götürüldüğünü tespit ettiklerini vurguladı.

Yapılan araştırmada konu eşyaların satışının zanlı S.Ç.  tarafından ve kendisine ev sahibi Erinç Kalfaoğlu’nun verdiğini iddia ettiği vekaletname ile yapıldığını öğrendiklerini ifade eden Özakdenizli, Erinç Kalfaoğlu’nun yurt dışından döndükten sonra polise gelerek şikayetçi olduğunu kaydetti.

Tahkikatın yeni başladığı ve alınması gereken ifadeler olduğunu dile getiren Müfettiş Özakdenizli, zanlının polis olması nedeniyle tahkikatı etkileme olasılığının kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi. Özakdenizli, zanlı Salahi Çeribaşı’nın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Fügen Ulutekin, zanlı avukatının tutukluluk talebine itirazda bulunmaması üzerine Salahi Çeribaşı’nın tahkikat amaçlı olarak 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.