1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. NALBANTOĞLU'LARINA SALDIRANLAR YAKALANDI!
NALBANTOĞLU'LARINA SALDIRANLAR YAKALANDI!

NALBANTOĞLU'LARINA SALDIRANLAR YAKALANDI!

Saldırganlar;

A+A-

Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türk iş adamı Tuncel Nalbantoğlu’nun evini soyanlar yakalandı.

Haziran ayı başında meydana gelen olayda, İngiltere’nin en büyük et ve döner üreticilerinden biri olan ve “döner kralı” olarak bilinen Tuncel Nalbantoğlu’nun Londra’daki evi soyulmuştu.

İngiliz polisinin, geçtiğimiz günlerde soygunu yapan 36 ve 23 yaşındaki iki Afrika kökenli kişiyi, soygun ve Nalbantoğlu çiftine saldırıda bulunma suçundan dolayı tutukladığı bildirildi.

İşe gideceği sırada saldırıya uğradı

Lefkoşa’daki devlet hastanesine adı verilen merhum toplum liderlerimizden Dr. Burhan Nalbanoğlu’nun kardeşi olan Tuncel Nalbantoğlu, haziran ayında sahibi olduğu Vatan Catering adlı iş yerine gitmek üzere evden çıkmaya çalıştığı sırada iki Afrika Karayip kökenli soyguncu tarafından saldırıya uğramıştı.

Nalbantoğlu’nu üst kattaki eşi Türkan Nalbantoğlu’nun yanına sürükleyen soyguncular, “kasayı açmazsa eşini öldürecekleri” tehdidinde bulunmuştu. Çifti bağlayarak etkisiz hale getiren soyguncular, istediklerini aldıktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaşmıştı.
Omzundan sakatlanan Tuncel Nalbantoğlu, kaldırıldığı hastanede ameliyat edilmişti. Kemerle bağlanan ve zor dakikalar geçiren eşi Türkan Nalbanoğlu ise büyük bir şok yaşamıştı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.