1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NAMAZDA DEĞİL İŞ BAŞINDA
NAMAZDA DEĞİL İŞ BAŞINDA

NAMAZDA DEĞİL İŞ BAŞINDA

Ülkeye 45 tane uyuşturucu hap sokmayı başaran Muhammed, 40 tanesini sattıktan sonra yakalandı

A+A-

Suna ERDEN

Ülkeye gizlice uyuşturucu hap sokan ve bir kısmını Girne’de satan Mısır uyruklu 36 yaşındaki Mohamed Elsayed Ahmed Hassan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Şüpheli hareketleri ile dikkat çekince devriye gezen Narkotik polisi tarafından üzeri aranmak isterken polisten kaçan ancak kısa sürede yakalanan zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlının Uyuşturucu Madde İçeren (MDMA) Hap “Tasarrufu” suçundan tutuklandığını belirtti. Bayram, zanlının 25 Nisan 2018 tarihinde saat 19.50 raddelerinde Mevlana Sokak’ta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından, şüpheli vaziyette görüldüğü ve kaçmaya çalıştığı esnada yakalandığını söyledi.

Çoğunu sattı

Bayram, zanlının üzerinde yapılan aramada 5 adet extacy hap ele geçirildiğini ifade etti. Bayram, zanlıdan yapılan sorgulamada uyuşturucu hapları 18 Nisan tarihinde Ercan Havaalanı’ndan ülkeye soktuğunu ve 45 âdetini sattığı yönünde ifade verdiğini kaydetti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, ülkede turist vizesi ile bulunan zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, işlenen suçun ciddiyetine vurgu yaparak zanlıyı 40 günü aşmayacak bir süre cezaevine gönderdi.

Haber Kaynağı: Diyalog Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.