1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'NAMUSUMLA OYNAMAYA KALKTILAR!'
'NAMUSUMLA OYNAMAYA KALKTILAR!'

'NAMUSUMLA OYNAMAYA KALKTILAR!'

Namusumla oynamaya kalktılar.

A+A-
SİNEMA sanatçısı Ahu Tuğba’nın, Antalya’nın Alanya İlçesi’ndeki yazlığında tartıştığı komşuları aleyhine açtığı hakaret davasının ilk duruşmasında erteleme kararı çıktı.
 
Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ndeki yazlığında 18 Ekim 2012 tarihinde Alman komşusuna ait ’Pitbull’ cinsi köpekten rahatsız olması üzerine komşularıyla tartışan sinema sanatçısı Ahu Tuğba, kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle davacı oldu. Bugün Alanya Adliyesi’nde yapılan ilk duruşmada mahkeme heyeti tanıklardan birinin katılmaması gerekçesiyle duruşmayı 21 Kasım 2014 tarihine erteledi. 
 
Mahkeme öncesi gazetecilere açıklama yapan Ahu Tuğba, şöyle dedi:
 
"Bu davada bana iftira atıldı. Hayvanseverler de toplanarak, haberim olmadan bana tepki göstermişti. İzzeti nefsimle, namusumla ve şerefimle oynamaya kalkmışlardı. Köpeği bahane ediyorlar. Altında başka şeyler var. Benim şahidim olan kişiye 30 kişi saldırarak arabasını testereyle yarmışlar. Ayrıca evini de elinden almak için mahkemeye vermişler. Bana bu iftiraları atanlara sesleniyorum, adalet ölmedi. Mafyalıkla bu işler çözülmez. Ben devletime, hakim ve savcılarımıza, adalete güveniyorum."
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.