1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NAR MURAT TABURCU OLDU!
NAR MURAT TABURCU OLDU!

NAR MURAT TABURCU OLDU!

Cezaevinde bekleyecek!

A+A-

Girne – Alsancak Çevreyolunda Türkmenistan uyruklu Azamad Rajapov’un ölümüyle sonuçlanan kazada tutuklanan araç sürücüsü Rüstem Hudayberdiyev aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR

Girne-Alsancak çevre yolunda Pazar günü meydana gelen ölümlü kazada tutuklanan Rüstem Hudayberdiyev, aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Hudayberdiyev, dün teminat talebi ile dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kazada ağır yaralanan Nar Murat Mammetgulyyev’in ise hayati tehlikeyi atlattığı ve taburcu olduğu öğrenildi.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı Rüstem Hudayberdiyev’in davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Nar Murat taburcu oldu

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli polis çavuşu Murat Yılmaz, mahkemede verdiği ifadede, araç sürücüsünün süratli ve dikkatsiz olduğu tespitini aktardı.

Polis, yönetimindeki FU 135 plakalı salon araç ile süratli ve dikkatsizce Girne istikametine doğru seyreden Rüstem Hudayberdiyev’in, Karmi kavşağına yaklaşık 300 metre kala direksiyon hâkimiyetini kaybedip orta refüjü ayıran bariyere çarptıktan sonra tavanı üzerinde ters dönerek sürüklenip yolun solunda bulunan bariyerlere çarptığını söyledi.

Yılmaz,  kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Türkmenistan uyruklu Azamad Rajapov’un olay yerinde yaşamını yitirdiğini, araçta yolcu olarak bulunan Nar Murat Mammetgulyyev’in ağır, araç sürücüsü Rüstem Hudayberdiyev ile araçta yolcu olarak bulunan Derkarjan Charyyev’in ise yara almadan kurtulduğunu ifade etti.

Ağır yaralanan Nar Murat Mammetgulyyev ise Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu olduğunu kaydeden Yılmaz, zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Polis çavuşu, zanlının ülkede çalışma izinli olarak bulunduğunu belirterek uygun bir teminat talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.