1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NARENCİYE, ZEYTİN, HARUP, BADEM, MEYVE ÜRETİCİLERİ İÇİN 5 TEMMUZ’A KADAR “EK” BAŞVURU SÜRESİ AÇILIYOR
NARENCİYE, ZEYTİN, HARUP, BADEM, MEYVE ÜRETİCİLERİ İÇİN 5 TEMMUZ’A KADAR “EK” BAŞVURU SÜRESİ AÇILIYOR

NARENCİYE, ZEYTİN, HARUP, BADEM, MEYVE ÜRETİCİLERİ İÇİN 5 TEMMUZ’A KADAR “EK” BAŞVURU SÜRESİ AÇILIYOR

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ve Genel Tarım Sigortası Fon Müdürlüğü, narenciye, zeytin, harup, badem, meyve üreticileri için 5 Temmuz’a kadar “Ek” başvuru süresi açılmasına karar verdi.

A+A-

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 2012-2013 yılı “Doğrudan Gelir Desteği” için arazi beyanlarının Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ve Genel Tarım Sigortası Fon Müdürlüğüne, belirlenen tarihlerde yapıldığı ancak gelen taleplerde ve yapılan kontrollerde bir kısım üreticinin, başvurularını yapmadıklarının saptandığı belirtildi.

Bu üreticilerin kayıtları oluşturularak Doğrudan Gelir Desteği ödemeleri alınmasında mağduriyet yaşamamaları amacı İle 5 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Narenciye, Zeytin, harup, Badem, Meyve üreticileri için “Ek” başvuru süresi açılmasına karar verildi.

Normal süre içinde başvuru yapamayan üreticilerin Fon’da hazırlanan ‘Başvuru Formu’nu doldurarak Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na başvuruda bulunabilecekleri ve üreticilerin beyan edilen alanlar için tapu, icar belgesi ve tahsis belgeleriyle müracaat etmeleri gerektiği kaydedildi.

 

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.