1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NARİNCİYE ÜRÜNLERİNDEKİ ZARARLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME
NARİNCİYE ÜRÜNLERİNDEKİ ZARARLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME

NARİNCİYE ÜRÜNLERİNDEKİ ZARARLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME

Güzelyurt bölgesindeki narinciye ürünlerinde dolu ve don nedeniyle meydana gelen zararlarla ilgili değerlendirme sonuçları hazırlanarak askıya alındı.

A+A-

LİSTELER KÖY KAHVESİ VEYA KAZA TARIM DAİRESİ’NDE ASKIDA TUTULACAK

İTİRAZIN SON BAŞVURU GÜNÜ 30 MAYIS

Güzelyurt bölgesindeki narinciye ürünlerinde dolu ve don nedeniyle meydana gelen zararlarla ilgili değerlendirme sonuçları hazırlanarak askıya alındı..

Genel Tarım Sigortası Müdürü Hasan Burancan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, King Mandarin’de meydana gelen don, Valenciya Portokal’da meydana gelen dolu zararıyla ilgili değerlendirme sonuçlarının hazırlandığını duyurdu.

Zarar sonuçlarının hem köy hem de üretici bazında yapıldığını kaydeden Burancan, ilgili listelerin dün askıya alındığını ve  30 Mayıs tarihine kadar köy kahveleri ve Kaza Tarım Dairesi’nde askıda olacağını söyledi.

Genel Tarım Sigortası Müdürü Burancan, itiraz için son başvuru tarihinin 30 Mayıs olduğunu belirterek, itirazların mesai bitimine kadar Lefkoşa’daki Genel Tarım Sigortası Fonu’na yapılabileceğini kaydetti.

İtirazların nasıl yapacağının duyuru listesinde belirtildiğini ifade eden Burancan, listelerin asıldığı köyleri şöyle açıkladı:

“King Mandarin’de Don Zararı: Güzelyurt.

Valenciya Portokal’da Dolu Zararı: Güzelyurt, Bostancı, Yayla, Akçay ve Zümrütköy.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.