1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NARKOTİK ÇALIŞIYOR!
NARKOTİK ÇALIŞIYOR!

NARKOTİK ÇALIŞIYOR!

Ülke genelinde bir kez daha uyuşturucu ile mücadele hız kazandı...

A+A-

 

Gamze Baykur'un haberine göre, Narkotik ekiplerince geniş kontrol yapılıyor;

Ülkemizin mahkemelerindeki davalar arasında yoğunluk uyuşturucu davaları olarak dikkat çekerken ülke genelinde bir kez daha uyuşturucu ile mücadele hız kazandı. Gençleri yoğun şekilde tehdit eden uyuşturucu ile ilgili farklı şekillerde etkin çalışmalar yapılıyor. Uyuşturucu konusunda bu kez Narkotik Şube yeni bir atak gerçekleştirdi.

Mağusada Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı Köpek Eğitim Merkezi ekipleri dün yoğun bir gün yaşadı. Narkotik ekipleri Mağusa Limanı’nda rutin uyuşturucu kontrollerini yaptılar.

narkotik.jpg

Dün sabah Mersin’den Mağusa Limanı’na Bozcaada isimli yolcu gemisi ile gelen 25 yolcunun eşyaları ve gemi ile gelen tırlar dedektör köpek Liz tarafından arandı. Bugüne kadar katıldığı aramalarda birçok başarıya imza atan dedektör köpek Liz, dün Mağusa Limanı’na gelen yolcuların eşyaları üzerinde herhangi bir şey bulamadı. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı Köpek Eğitim Merkezi Mağusa Limanı ve kara kapılarında düzenli olarak yaptığı kontrollerde büyük ölçüde KKTC’ye uyuşturucu madde sokulmasının önüne geçiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.