1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NARKOTİK 'DUR' DEYİNCE...
NARKOTİK 'DUR' DEYİNCE...

NARKOTİK 'DUR' DEYİNCE...

Polisi görünce...

A+A-

Girne’de, önceki gece devriye gezen polis, cadde üzerinde yürüyen ve şüpheli hareketlerde bulunan şahsı durdurarak arama yaptı. Mete Adanır Caddesi sağa sola savrularak yürüyen Türkmenistan uyruklu 37 yaşındaki Dovletmurat Tohtamudov’a karşısında polisi görünce büyük panik yaşadı.
Zanlının üzerinde polis tarafından yapılan aramada giymekte olduğu pantolonun ceplerinde ve kemerinin altında gizlenmiş vaziyette üç buçuk gram sentetik cannaionid uyuşturucu ve elle sarılmış içerisinde uyuşturucu madde olan sigara ele geçirildi.

Suçunu kabul etti
Gözaltına alınan zanlı Dovletmurat Tohtamudov, tutukluluk talebiyle dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.  Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesinde görevli polis zanlı Dovletmurat Tohtamudov’un 12 Mayıs tarihinde Girne’de tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının üzerinde ve aracında gerçekleştirilen aramada ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiğini, uyuşturucu maddelerin tam miktarının öğrenilmesi için Devlet Laboratuvarı’ndan sonuçları beklediklerini belirtti. Polis, alınması gereken ifadeler olduğunu belirterek zanlının soruşturma amaçlı 3 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.
Mahkeme, hakkında soruşturma yürütülen zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.