1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NARKOTİK EKİPLERİ KUŞ GİBİ AVLADI
NARKOTİK EKİPLERİ KUŞ GİBİ AVLADI

NARKOTİK EKİPLERİ KUŞ GİBİ AVLADI

NARKOTİK EKİPLERİ KUŞ GİBİ AVLADI

A+A-

Sanayideki yolun kenarında şüpheli bir paket olduğu ihbarını alarak pusuya yatan narkotik ekipleri, 2 kişiyi suçüstü yakaladı.

Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir yolun kenarında şüpheli bir paket olduğu ihbarını alarak pusuya yatan narkotik ekipleri, 2 kişiyi suçüstü yakaladı.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, ilk olarak paketi almaya gelen 23 yaşındaki E.B’yi yakaladı.
Olay yerinde polisi görerek aracıyla kaçan 24 yaşındaki M.G  ise kısa sürede yakalandı.
Gözaltına alınan iki zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılırken, suçla bağlantılı bir kişinin daha arandığı belirtildi. Duruşmada 23 Ocak saat 13.00 sıralarında Sanayi bölgesinde şüpheli bir paket bulunduğuna dair ihbar alındığı ve harekete geçildiği belirtildi. 

 

İki paket bonzai…
Polis, olay yerine gittiklerini, şüpheli paketi incelediklerini ve içerisinde iki paket halinde 6 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Polis, içerisinde uyuşturucu olan poşeti bulunduğu yerden almaya gelen zanlılardan E.B’nin tutuklandığını,  zanlı E.B’den uyuşturucu maddeyi almaya gelen M.G’nin ise polisi fark edince olay yerinden aracı ile kaçtığını ancak kısa bir süre sonra Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi. 

 

Aranan bir kişi daha var…
Polis, uyuşturucu madde ile ilgili bir kişinin ise arandığını açıkladı. Polis, zanlıların gönüllü ifade verdiğini ancak verdikleri ifadenin henüz araştırılamadığını belirterek zanlının 2 gün süre ile soruşturma amaçlı tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlıların 2 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

 

“M.G’nin suçu yok…”
Mahkemede söz hakkı alan zanlı E.B, arkadaşı olan M.G’nin suçsuz olduğunu öne sürerken, M.G ise makinist olduğunu, zanlı E.B’nin kendisinden araç parçası istediğini, onu vermeye geldiğini ileri sürdü.
Diyalog
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.