1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. NASA ‘Dünyanın sonu geliyor’ iddialarına açıklık getirdi
NASA ‘Dünyanın sonu geliyor’ iddialarına açıklık getirdi

NASA ‘Dünyanın sonu geliyor’ iddialarına açıklık getirdi

NASA ‘Dünyanın sonu geliyor’ iddialarına açıklık getirdi

A+A-

Dinozorların neslinin tükenmesine yol açan bir göktaşının dünyaya çarpacağı iddialarına NASA'da yüreklere su serpen bir açıklama geldi Gelecek ay dinozorların neslinin tükenmesine yol açan bir göktaşının benzerinin dünyaya çarpacağı senaryoları, internet üzerinden hızla yayıldı.

15-28 Eylül arasındaki bir tarihte dinozorların neslinin tükenmesine yol açan göktaşına benzer bir gök cisminin Porto Riko’ya çarpacağı iddialarına NASA’dan açıklama geldi.

’30 MİLYON İNSAN ANINDA ÖLECEK’

 

İngiliz The Mirror gazetesinin de haberleştirdiği iddialara göre, dinozorların yok olmasına yol açan göktaşının benzeri büyüklükte bir asteroit, Atlantik boyunca yaklaşık 90 metre yüksekliğinde bir tsunamiye yol açacak ve bu durum İngiltere, İspanya, Hollanda ile Amerika’nın doğu kıyılarının büyük bir kısmını yerle bir edecek. İddialara göre yaklaşık 30 milyon insan anında ölecek, toplumsal kargaşa evrene hakim olacak ve 40 milyon insan ortadan kaybolacak.

‘BAY KIYAMET’ KONUŞTU

Tüm bu felaket senaryolarına NASA’dan sevindiren bir açıklama geldi. Potansiyel olarak tehlikeli olabilecek göktaşlarını inceleyen NASA uzmanı Paul Chodas, söz konusu tarihlerde bir asteroit ya da herhangi bir gök cisminin dünyayı etkilemeyeceğini açıkladı.

Son dedikoduların kaynağının Efrain Rodriguez adlı bir din adamı olduğu tahmin ediliyor. Rodriguez, yaklaşık beş yıldır kıyamet tahminlerinde net bir tarih vermese de, göktaşlarıyla ilgili birtakım kehanetlerde bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.