1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “NASIL BİR TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ”
“NASIL BİR TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ”

“NASIL BİR TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ”

Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Bolkan Yenicami ve K.Kaymaklı’nın bir adım gerisinde olduklarını belirtirken futbolun yürek, kalite ve beceri gerektirdiğini söyledi.

A+A-

Çetinkaya teknik direktörü Mehmet Bolkan Yenicami ve K.Kaymaklı’nın bir adım gerisinde olduklarını belirtirken futbolun yürek, kalite ve beceri gerektirdiğini söyledi. Bolkan “Tecrübeli oyuncularımla, genç oyuncularımın kaynaşmasıyla bu yıl bu işi götüreceğimize olan inancım tamdır” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapatan, fakat bu yıl elindeki yıldız oyunculardan bazılarını rakiplerine kaptıran Çetinkaya’da teknik direktör Mehmet Bolkan Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.
Çalışmaların çok iyi bir şekilde sürdüğünü ve 20 günlük bir süreyi geride bıraktıklarını belirten tecrübeli teknik adam, bu süre zarfında yaklaşık 32 idman yaptıklarını, haftanın dört gününü çift, iki gününü de tek idmanla geçirdiklerini kaydetti.
Mehmet Bolkan, bu yıl geçen yılki takımdan farklı bir takımla mücadele edeceklerini belirtirken “Çetinkaya her zaman Çetinkayadır, bu genç oyuncularla biz bu yıl nasıl bir takım olduğumuzu herkese göstereceğiz” diyerek iddiasını ortaya koydu.

“Futbolda her şey para değildir, bu iş yürek ister, kalite ister, beceri ister”
Çetinkaya’da transferin hiçbir zaman bitmeyeceğini belirten tecrübeli teknik adam, bu yıl gerçekçi olmaları gerekirse, gerek ekonomik anlamda, gerekse de kadro derinliği yönünden Yenicami ve Küçük Kaymaklı’nın bir adım gerisinde olduklarını fakat futbolda her şeyin para olmadığını belirtti. Futbolun yürek, kalite ve beceri gerektirdiğini ve takımına çok güvendiğini kaydeden Bolkan “Tecrübeli oyuncularımla, genç oyuncularımın kaynaşmasıyla bu yıl bu işi götüreceğimize olan inancım tamdır” diye konuştu.

“Ülkenin en iyi iki yabancı oyuncusu bizde”
Çetinkaya’nın başarılı teknik direktörü yabancı transferi tamamen kapattıklarını kaydederek “İddia ediyorum ki ülkenin en iyi iki yabancı oyuncusu şu an Çetinkaya’dadır” diyerek Cedric ve Batshi’ye çok güvendiğini belirtti.

“Yaşlı oyuncu transferi istemiyorum”
Çetinkaya’da artık bir sistemin oturacağını ve kendisinin 2 yıl önce yaptığı gibi, Tunç’un artık Çetinkaya’nın sağ beki, Hüseyin Taşcı’nın stoperi ve Sercan’ın da Çetinkaya’nın orta sahası olduğunu aktardı. Bolkan, özellikle bu yıl yönetime yaşlı oyuncu transferi istemediğini ve bunun yerine genç, kaliteli ve kapasitesi olan oyuncular transfer edilmesini istediğini belirtirken, Küçük Kaymaklı’dan transfer edilen Taner’i özellikle kendisinin istediğini ve bu oyuncunun takıma çok büyük bir katkı sağlayacağını düşündüğünü aktardı.

Yenidüzen

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.