1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NE ÇEKTİN BE LEFKOŞA!
NE ÇEKTİN BE LEFKOŞA!

NE ÇEKTİN BE LEFKOŞA!

Kışı tedirginlik ve korku içinde geçirmekten bıktıkları

A+A-

Ne çektin be Lefkoşa!

Henüz iki gün önce Lefkoşa’da yaşanan sel baskınının hasarı telafi edilmeden, dün yollar yine tıkandı. LTB, İtfaiye ve Sivil Savunma ekipleri yolları kesti, suları temizlemeye çalıştı.

Hafta sonu yaşanan selden sonra Lefkoşa, dün bir vurgun daha yedi. Öğle saatlerinde yağmurun yağmasından dolayı, Taşkınköy bölgesi yine sele teslim oldu. LTB, İtfaiye ve Sivil Savunma ekipleri, sel suları altında kalan yolları trafiğe kapattı. Ekipler, yoldaki suyu çekerek yol kenarına verdi. Yağmur suyunun bölgedeki evlere doğru aktığını gören Sivil Savunma ekipleri, yol kenarına kum torbası koyarak önlem aldı. Bölge sakinleri ise, evlerini su basma korkusu yaşadıklarını söyledi.
 
“Rüzgâr dağıttı”

Dünkü yağmur bu kez şiddetli fırtınayla birlikte geldi ve fırtına zararlara neden oldu. Birkaç işyerini zarara neden olan fırtına, ağaçları kırdı, tabelaları ve çöpleri konteynırlarını devirdi. Vatandaşlar, ne yapacağını şaşırdığını söylerken, yetkililerin kış gelmeden önlem alması gerektiğini vurguladı. Her yıl aynı sorunu yaşayan vatandaşlar, kışı tedirginlik ve korku içinde geçirmekten bıktıklarını dile getirdi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum