1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NE OLUR KIZIMI BULUN!
NE OLUR KIZIMI BULUN!

NE OLUR KIZIMI BULUN!

Evden kaçan genç kızın babası, kızının uyuşturucu kullandığından şüphelendiğini belirterek, güvenlik güçlerine çağrıda bulundu.

A+A-

Geçtiğimiz yıl evden kaçan ve dört gün sonra bulunan 15yaşındaki A. Besler yine ortadan kayboldu.

M.Ş isimli arkadaşıyla birlikte sırra kadem basan çocuğun, evden çıkarak bir daha dönmediği iddia edildi.A.Besler’in babası Cengiz Besler,  yaptığı açıklamada, kısının bazı sorunları olduğunu, geçen yıl da evden kaçtığını ifade etti.

resize-001.jpg

“Geçen sene, yine Nisan ayında evden kaçmıştı. Bu kez arkadaşı M.Ş (15) ile kaçtığını biliyoruz” diyen Besler, okula kaydını yaptırmayan kızının okula gitmediğini ancak her gün evden “okula gidiyorum” diye çıktığını söyledi.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞINDAN ŞÜPHELENİYORUM”

Kızının uyuşturucu kullandığından şüphelenen Besler sözlerini şöyle sürdürdü: “Üç aydır okula gitmediği halde beni arayıp, kızımın okula gitmediğini söylemediler. Bana gittiğini söylüyordu.

Ben çocuğuma bugüne kadar bir kez bile şiddet uygulamadım. Bir keresinde cep telefonunu elinden aldım, o başka bir telefon ve hat bulmuş. Hareketlerinden uyuşturucu kullandığını düşünüyorum. Zaten kızımın davranışlarını anlattığım kişiler bonzai kullanıyor olabileceğini ifade ediyor.

“PİLE’DE VEYA VADİLİ’DE DİYE DUYUM ALDIM”

Kızım evden ayrılalı 5 gün oldu. Bu 5 gün içinde Pile’de ve Vadili’de olduğuna dair duyumlar aldık. Ne olur, kızımı görenler sizin aracılığınızla bana haber versin.”

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.