1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ne Tacizi, Buna mı Düştüm?
Ne Tacizi, Buna mı Düştüm?

Ne Tacizi, Buna mı Düştüm?

Olay yaratacak sözler!

A+A-

Kadın şiddetine maruz kaldım!

Petekkaya’dan eski partneri  Nurgül Yeşilçay’a yeni salvolar.

Bir Kadın olduğu ve evlat sahibi olduğu için 1.5 senedir yaptıklarını sineye çektik. Bir insan gibi, dost gibi, kardeş gibi onu kucakladık. Ama o kucaklamayı kendi pis ruhundan anladıysa onun sorunu. Kadınlığını kullanıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalktı. Bu yaptığı hareketle bütün kadınlara hakaret etti.
Kadına şiddet varsa bu ülkede ki ben geçen hafta Türkiye Eğitim Vakfı’nın panelinde kadına şiddet konusunda konuştum. Orada beni yüzlerce kadın alkışladı. Bir kadının da dilini kullanarak erkeğe şiddet uygulamaması gerek! Kadının erkeğe uyguladığı şiddete maruz kalmış bir erkek olarak gerçeği anlatmaktan başka çarem yoktu.

Ne tacizi, buna mı düştüm?

Erkan Petekkaya kendisi hakkında “Bana aylarca mobbing uyguladı” diyen, ‘taciz’ imasında bulunan Yeşilçay’a ateş püskürdü.

Beni daha önce çalıştığım Hatice Şendil’e, Ayça Bingöl’e sorun. Hayatımda hiçbir partnerime o gözle bakmadım. Taciz ettiğimi nasıl söylüyor, manyak mı bu! Yıllardır bu işi yapıyorum, buna mı düştüm. Setteki bütün arkadaşlarıma kardeş gözüyle bakmışımdır. Eşim beni biliyor, Nurgül’ün de ne olduğunu biliyor. Gündemde kalmaya çalışıyor.
Nurgül, Yedigöller’deki çekimlere 3,5 saat geç geldi. Zil zurna sarhoştu. Küçük bir reji asistanına avaz avaz bağırdı. Sette herkese küfürler yağdırdı. Rejiye de ‘Siz aptalsınız’ dedi. Sonra gelip bana ‘Ananın a...’ diye küfür etti. Hem de iki kere. Bu yüzden diziden kovuldu. Araya aracılar soktu, beni arattı. ‘Affedin beni’ dedi ama affetmedik.
 
DİZİDE ‘öpüşme krizi’ filan yaşamadık. Yaptığı rezilliği kapatmak için öyle bir şey uydurdu. İşi ‘Bana asıldı, yüz vermedim’ imasına kadar getirdi. Bunlar diziden kovulduğu için sektör içinde yaşadığı hezimetin hastalıklı dışa vurumu. Denize düşmüş yılana sarılmış Nurgül’ün çirkef ve yalan sözleriyle beni yargılamayın.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.