1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NE YAZIK Kİ ÜLKEMİZDE ÖNCE BİRİNİN CANI YANMASI GEREKİYOR..
NE YAZIK Kİ ÜLKEMİZDE ÖNCE BİRİNİN CANI YANMASI GEREKİYOR..

NE YAZIK Kİ ÜLKEMİZDE ÖNCE BİRİNİN CANI YANMASI GEREKİYOR..

Geçtiğimiz hafta bir genç kadının yaşamım yitirdiği yolda...

A+A-

 

Lefkoşa Kermiya bölgesinde, geçtiğimiz hafta bir genç kadının yaşamım yitirdiği yolda, süratli araç kullanımının önüne geçilmesi amacıyla üç hız kesici rampa yerleştirildi.

Karayolları Dairesi yetkilileri, Kemal Şemiler Caddesi’nde birçok sürücünün hız yaptığı yönünde ihbar aldıklarını kaydederken, üzücü ölümlü kazaların tekrarlanmaması için rampalara değil, dikkatli sürüşlere de ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

Rampaların yerleştirildiği yolda geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada, Asya Rıdvanoğlu isimli 26 yaşındaki genç kadın yaşamım yitirmişti.

Caddenin üç noktasına sürat yapılmasını engellemeye yönelik konulan rampalar, bölgedeki birçok vatandaşın beğenisini toplarken, bazı vatandaşlar, “ne yazık ki geç kalındi” ifadesini kullandı.

Bazı vatandaşlar, özellikle geceleyin gençlerin bölgede buluşup yol kenarında alkol aldıklarım ve arabalarıyla yarış yaptıklarım iddia etti.

İsmini vermek istemeyen bir bölge sakini, “polisin sık sık denetim yapması da gerekiyor, bölge halkı olarak her gece buraya polis devriyesinin gelip, gençleri kontrol etmesini istiyoruz” diye konuştu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.