1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Necip'ten FB'li çocuğa unutulmayacak cevap
Necip'ten FB'li çocuğa unutulmayacak cevap

Necip'ten FB'li çocuğa unutulmayacak cevap

Necip'ten FB'li çocuğa unutulmayacak cevap

A+A-

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde seremonideki Fenerbahçeli çocukla girdiği diyalogla gündeme gelen Necip Uysal, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu tarafından Fair-Play Ödülü’ne aday gösterildi.

TRT Kent Radyo İstanbul’da yayımlanan Spor Kulübü programına telefonla katılarak Eray Ergün’ün sorularını yanıtlayan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu Genel Koordinatörü Erdoğan Arıpınar, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi seremonide yaşanan olayın ortaya çıkmasıyla Beşiktaşlı futbolcu Necip Uysal’ın 2016 yılı Fair-Play Ödülü’ne aday gösterildiğini açıkladı.

Necip: "Ben Fenerli oldum"

1-249.jpg

 

BJK TV’de yayımlanan mektupla ortaya çıkan olay şöyle gelişti:

Necip Uysal’ın önünde duran çocuk, “Ben sana düştüm ama Fenerbahçeliyim. Artık Beşiktaşlı mı oldum?” diye sordu.

Necip, minik çocuğa şu cevabı verdi: “Hayır, sakın üzülme. Sen hâlâ Fenerbahçelisin. Benim elimi tuttun diye artık ben Fenerliyim.”

Babadan Necip'e mektup

Çocuğun babası da bu olay üzerine Necip’e şu mektubu yazdı:

“Değerli Oğlum Necip… Ben Fenerbahçe kongre üyesiyim ve iyi bir taraftarım. Beşiktaş maçında altı buçuk yaşındaki iki oğlum seremonide sahaya çıktılar. Oğlum ile girdiğin bu diyaloğu hiç unutmayacağım… Eşim ile birlikte maç boyunca senin başarılı olmanı istedik. Kaybettiniz ama sen kazandın…”

Toplumsal Fair-Play Ödülü sürpriz bir isme

Bu olayı canlı yayında özetleyen Erdoğan Arıpınar, hem Necip’in davranışının hem de yazılan mektubun fair-play ruhunu yansıttığını söyledi.

Bu tür davranışların artması dileğinde bulunarak Necip’i tebrik eden Arıpınar, 2014 yılı Fair-Play Ödüllerini kazananların da 9 Mayıs tarihinde açıklanacağını kaydetti.

Bu yıl ilk defa ‘Toplumsal Fair Play Ödülü’ verileceğini de aktaran Arıpınar, ödülü sürpriz bir ismin kazandığını kaydetti.

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.