1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Neden beni öldürmek istiyorlar
Neden beni öldürmek istiyorlar

Neden beni öldürmek istiyorlar

Neden beni öldürmek istiyorlar

A+A-

Geçen pazar sabahı Bostancı'da bir otel odasında kanlar içinde bulunan ve silahla intihara kalkıştığı öne sürülen Yeşilçam'ın bir dönem en önemli starlarından Harika Avcı,yaşadıklarını Uçankuş Tv'ye anlattı.

Avcı, 3. kez boşanma davası açtığı kendisinden 23 yaş küçük eşi İbrahim Öztürk'ten kaçtığını söyledi ve gözyaşları içinde yaşadıklarına isyan etti. Şu anda morgda olabilirdim. Hatta ne morgu defnedilmiştim ama düşünüldüğü gibi intihara kalkışmadım.

Kazara olan bir şey... Emin olun değildi. Tırnağımı keserken bile ödüm kopar. Yani bir yerim acısın diye... Kendini o kadar seven bir insanım. Olay günü oteldeydim evet... Çünkü Ulus'taki evime geçmeyi düşünüyordum. Çünkü Emirgan'daki ev müstakil ordan atlıyor, bacadan atlıyor. Bilmem nerden atlıyor. Ne yapabilirsiniz ki! Avukatım tarafından dolandırıldım. Avukat denen kişi, oraya koşuyor, buraya koşuyor. Hakkında çıkarılan (eşini kastediyor) uzaklaştırma bitiyor. Şu olaydan sonra bahsediyorum. Kalkmış başıma silah dayıyor. Sabahın 03.00'ünde beynime silahı dayıyor. Emirgan denilen 7 katlı villada devamlı darp ediliyorum. Neden beni boşamıyorlar?

En başta olan olay benim evliliğim kağıt üzerindeydi. Abim vasi atanacak diye yaptı. Ondan sonra davaları kazandım. Benim annemin okuma yazması yok. İmzalatmışlar, dolandırıldım yani... O da geldi rezil oldu İstanbul'da... Dolandırıldım bir kişi var, onu buldum. Neden evlendirildim ben bununla! Çok canımı yaktılar, çok bunaldım. Yalan konuşmuyorum. Tehditler tabii ki alıyorum ama Allah'tan başka hiçbir şeyden korkmuyorum.

“CANIM ACIYOR!..”

* Bir an önce işime gücüme kavuşmak zorundayım. Akli dengemi yitirmek zorundayım. İyi değilim. Ben bomba gibi olacağım. Canım acıyor sadece korkunç... İnsanlar çok çok üzülüyor. Nasıl ağlıyorlar anlatamam. Sanki ben sokakta kaldım.

Silahla kazara yaralandığım gün yanımdaki genç için sevgilisi vardı dediler. Sevgilim dediler, yeğenim yeğenimin arkadaşı... Ne diyorlar bunlar, benden 30 yaş küçük. Ben kızımın babasını aldatmadım hayatımda...Yeter ama yeter ya... Niye beni öldürmeye çalışıyorlar? Bu nedir üstüne gitmek nedir? Psikolojik bir savaştır bu...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.