1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. NEDEN BOŞANDIĞINI ANLATTI
NEDEN BOŞANDIĞINI ANLATTI

NEDEN BOŞANDIĞINI ANLATTI

NEDEN BOŞANDIĞINI ANLATTI

A+A-

Murat Yıldırım bilinmeyenlerini ve Burçin Terzioğlu ile neden ayrıldıklarını ilk kez Cengiz Semercioğlu’na anlattı. İşte o röportajdan önemli başlıklar…

Burçin Hanım da (Burçin Terzioğlu) hayata bakış açısı anlamında hiçbir zaman beni üzmemiştir. Benim de onu çok üzdüğüme inanmıyorum. Ama benim beklentilerimle onun beklentileri farklı olabiliyor. Özel hayatımı kimseyle konuşmam. Anneme, babama bile ayrılacağımızı son bir aya kadar söylemedim. Çok saygılı bir şekilde ayrıldık. Hâlâ bir şey olduğu zaman konuşuruz. Evlilik güzel bir şey ama şu anda gündemimde hiç öyle evlilik falan yok.

Murat Yıldırım, hac ve umreye gitmesinin medya tarafından çok konuşulmasına; Umreye de gittim, hacca da... Benim için bu konu yemek yemek, film çekmek kadar normal, hayatın içinden bir parça... Türkiye’de neden bu kadar çok konuşuluyor bu konu? Amerika’da bir oyuncunun kiliseye gitmesi, Vatikan’a gitmesi konuşuluyor mu? Üzerine hangi anlamda giderseniz gidin, bunu konuşmak çok tatlı bir şey değil.

Umreye, hacca kimin reklam amaçlı kimin gerçekten gittiğini nasıl bileceğiz? Ayrıca bize ne? O, onunla Allah arasındaki bir durum değil mi? Nasıl bileceğiz biz, nasıl bulabiliriz bir insanın niyetinin iyi mi kötü mü olduğunu, bana biri söylesin... O yüzden kişi ne yapmak istiyorsa yapmalı.

Kuran okurum, namaz kılarım... Bazıları diyor ki, “ortalıkta böyle şeyler yapma”... Ya neden? Bu sorulduğu zaman insan gönül rahatlığıyla evet diyebilmeli. İki dakika şurada camiye gidip, namaz kılıp gelirim... Senin onu nasıl yaptığınla alakalı. İyi bir insan mısın değil misin, buna bakarım ben. Sen namazını kıldın mı ettin mi bana ne...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.