1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. NEFES KESEN KOVALAMACA!
NEFES KESEN KOVALAMACA!

NEFES KESEN KOVALAMACA!

Nefes kesen kovalamaca!

A+A-

ABD'de 28 yaşındaki bir hırsız, 3 araç çalarak polisten kaçtı... Aksiyon dolu anlar, filmleri aratmadı

ABD’nin Colorado Eyaleti’ne bağlı Denver kentinde, polis bir akaryakıt istasyonundan, arka koltuğunda 4 yaşında erkek çocuğu bulunan aracı çalarak uzaklaşan, kendisini durdurmak isteyen bir polise çarparak ağır yaralayan 28 yaşındaki Ryan Stone nefes kesen takip ardından yakaladı.

Aracı çalan Ryan Stone, peşine düzen polislerden kaçabilmek için otoyoldaki hızını zaman zaman saatte 160 kilometreye çıkardı. Stone, arka koltuğunda 4 yaşında bir erkek çocuğunun bulunduğu araçla, başka bir araca çarpıp, aracın önüne geçerek durmasını sağladı. İlk çaldığı araçtan telaş içinde inen Stone, arkasında kalan aracın sürücü kapısını açar açmaz, yumruklarla araçtaki sürücüye saldırdı.

ÜÇÜNCÜ ARACI ÇALDI!
Araçta yolcu koltuğunda bulunan genç kadın dehşet içerisinde araçtan kendini dışarı atarken, otomobil hırsızı Ryan Stone da aracın sürücüsünü yere fırlatıyor ve çaldığı 2’ncii araçla karşılıklı trafik akışı bulunan otoyolu ayıran toprak zemini aşıp, bu kez ters yöne doğru gitmeye başladı. Kendisini izleyen polislere yakalanmamak için elinden gelen her yolu deneyen Stone, çarpıştığı bir aracın sürücüsünü durdurup üçüncü aracı çaldı. Araçtan bu kez soğukkanlı inen Ryan Stone, çarpıştığı araç içindeki sürücüye doğruya yürüyüp, birden aracın kapısını açarak sürücü kadını koltuğundan çekerek kaldırımlarda biriken karların üstüne itiyor.

SON ÇARE KOŞMAK
Kendisini toparlayan kadının girişimlerine karşın 3’üncü otomobili de çalan otomobil hırsızı, otoyolda kırmızı ışıkta geçmeye çalışınca başka bir araçla daha çarpıştı. Yeniden araç çalma girişiminde bulunan Stone, kendisini izleyen polis aracının ulaşması üzerine, bu kez koşarak polisleri atlatmaya çalıştı.

Araç çalmaktaki becerisini koşmakta sergileyemeye otomobil hırsızı Ryan Stone, ellerinde silahları ile peşinden gelen polislere telim olmak zorunda kalınca nefes kesen kovalamaca sona erdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.