1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NEHİR NENESİNE KAVUŞTU
NEHİR NENESİNE KAVUŞTU

NEHİR NENESİNE KAVUŞTU

Nehir nenesine kavuştu

A+A-

    ELLERİNDEN ÖPTÜ: Nenesi Melek Yücelen’i görmek için Akıncılara gitmek isteyen Nehir Uluçaylı,  Asker “belgesi yok” diye izin vermemişti. Havadis’in gündeme taşıdığı haberin ardından, nene- torun dün bir araya geldi. Askeri makamlar, genç kızı nenesine götürmek için seferber oldu, büyük bir ayıp ortadan kalktı

Devrim DEMİR

Akıncılar köyünde ikamet eden nenesini geçtiğimiz hafta ziyaret etmek isteyen ancak KKTC kimliği olmadığı için köye alınmayan Nehir Uluçaylı, askerin girişimi ile köye giriş yapabildi.

Havadis’in 3 Temmuz tarihli “Nene torun kavuşmasına asker engeli” haberinin ardından harekete geçen askeri yetkililer, Nehir’in köye girebilmesi için gerekli izni verdi.

Uluçaylı, 3 Temmuz Pazar günü ve Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan dün Akıncılar köyüne giderek, ailesi ile özlem giderdi.
Nene torun kavuşması

Akıncılar köyünde ikamet eden 80 yaşındaki Melek Yücelen, bir buçuk yıl aradan sonra yeniden torunu ile kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Nene torunun kavuşması görülmeye değerdi.

Torununu gözü yaşlı kucaklayan Melek Yücelen, buluşmaya katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Son derece duygulu anlar yaşanan Akıncılar’da, nene- torun buluşması için Cumhurbaşkanlığı yanı sıra, Barış Kuvvetleri Komutanlığı ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı da en üst düzeyde çaba harcadı.

Uluçaylı, askerin eskortu ile köye girerken, ailesi ile buluşma nedeniyle son derece mutlu olduğunu söyledi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.