1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “NEREDE BU MEMURLAR?” HABERİNE YANIT GELDİ
“NEREDE BU MEMURLAR?” HABERİNE YANIT GELDİ

“NEREDE BU MEMURLAR?” HABERİNE YANIT GELDİ

Vatandaş yanlış kata çıkmış;

A+A-

 

Yeni Bakış’ın dün ön sayfadan “Nerede bu Memurlar?” başlığıyla Lefkoşa Kaymakamlığı’na giden bir vatandaşın boş odalar ve masalarla karşılaştığı manzarayı görüntülediği fotoğrafları yayınlamamızın üzerine Lefkoşa Kaymakamı Alkan Değirmencioğlu’ndan yanıt geldi.

"Yanlış kat"

Kaymakam Alkan Değirmencioğlu, boş masaları görüntüleyen vatandaşın işlerini yaptırmak için çıktığı katın yanlış kat olduğunu belirterek, boş görüntülenen masaların Kaymakamlık makamının bulunduğu kat olduğunu ve buradaki memurların birinin vefat izninde, ikisinin dış görevde, birinin ise kendi odasında toplantıda olduklarını belirtti.

"Bugüne kadar şikayet almadık"

İzin, görevlendirme ve toplantı nedeniyle ofiste boşluk oluştuğunu ve vatandaşın işlerini halledebileceği katın bir üst katına çıkması nedeniyle boş odalarla karşılaştığını belirten Değirmencioğlu, vatandaşların işlerini halledebilecekleri bölümle ilgili bugüne kadar hiçbir vatandaş şikayetinin bulunmadığını kaydetti.

"Kısıtlı sayıyla çok işler başardık"

Lefkoşa Kaymakamlığı personelinin kısıtlı sayıda olmasına karşın çok işler başardığını savunan Kaymakam Alkan Değirmencioğlu, “Bu vatandaşımız yanlışlıkla işlem yaptıracağı bölümün bir üst katına çıkmıştır. Boş odalarla da karşılaşınca fotoğraf çekip gazetelere gönderdi. Bundan sonra vatandaşlarımızdan ve basın kuruluşlarından bizden de görüş almadan bu şekilde haberler yapmamalarını rica ediyorum” şeklinde konuştu.

 

NEREDE BU MEMURLAR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni Bakış

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.