1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NEREDE KULLANDILAR!
NEREDE KULLANDILAR!

NEREDE KULLANDILAR!

İskele polisi, araçta bakın ne buldu!

A+A-

 

İskele polisi, bulundukları araçta izinsiz metal dedektör taşıyan Ali Karaboya ve İsmail Dursun’u tutuklayarak mahkemeye çıkarttı ve aleyhlerine tahkikat amaçlı 2 gün tutukluluk emri temin etti.


Dünkü tutukluluk duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan meselenin tahkikat memuru Osman Gökalp’ı yeminli şahadete çağırdı.

Tanık polis,  22 Temmuz 2014’te İskele Boğaz anayolunda, CV 780 plakalı araç içerisinde yapılan aramada, aracın bagajında metal detektör ve dijital fotoğraf makinesi bulunarak emare alındığını söyledi.

Araçta bulunan Ali Karaboya ve İsmail Dursun’u tutukladığını kaydeden tanık polis Osman Gökalp, meseleye bağlantısı olduğuna inandığı Osman Aybay’ı da Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müşahede altında tespit ettiğini belirtti.

Tanık polis, zanlılar aleyhine yürüttüğü soruşturmasına henüz yeni başladığını belirttikten sonra, her iki zanlı aleyhine mahkemeden 3 gün tutukluluk emri talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve beyanları değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, polisin tahkikatını yürütmesine olanak sağlamak için, zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.