1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NEREDEN VE NASIL GİRDİ...
NEREDEN VE NASIL GİRDİ...

NEREDEN VE NASIL GİRDİ...

Ercan Devlet Havalimanı'ndan çıkış yaparken tespit edildi

A+A-

Ercan Havalimanı’ndan önceki gün çıkış yapmak isteyen Suriye uyruklu Hossein Mohammed, muhaceret memuru tarafından, KKTC’ye giriş kaydının olmadığı tespit edilince, şüpheli olarak polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yapılan sorgusunda, Mohammed’in, bir balıkçı teknesiyle, liman olmayan bir sahile bırakıldığı tespit edildi. Tahkikat amaçlı tutuklanan Mohammed dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Fatma Şenol’un huzurunda görüşülen davada, meselenin tahkikatını üstlenen Meriç Polis Karakolu’ndan görevli polis memuru Yılmaz Dolmaz, iddia makamının tanığı olarak mahkemede yeminli şahadet verdi. Meseleyle ilgili olguları aktardı. Zanlının geliş tarihinin, kaç kişiyle ve kimler tarafından getirildiğinin araştırıldığını belirten Dolmaz, bu aşamada, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. 

Kıdemli Yargıç Fatma Şenol, huzurundaki şahadeti dinledikten sonra, kaçak göçmenin onaylanmamış bir limandan KKTC’ye giriş yapmasını sağlayan kişilerin halen aranmakta olduğuna bulgu yaparak, zanlının tahkikatın selameti için 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.