1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NEREDEYSE CANINDAN OLUYORDU
NEREDEYSE CANINDAN OLUYORDU

NEREDEYSE CANINDAN OLUYORDU

Girne-Lefkoşa anayolunda, bir araçtan sızan motor yağı başka bir aracın kaza yapmasına neden oldu. Anayolda seyreden birçok sürücü ise kazanın eşiğinden kıl payı döndü

A+A-

Girne-Lefkoşa anayolunda, dün sabah saatlerinde daha önceden, bir araçtan sızarak yolda yayılan motor yağı kazaya neden oldu.
Yola dökülen motor yağını fark etmeyen HT 947 plakalı araç sürücüsü Ramazan Özkul, dün sabah saat 09.00 sıralarında Girne istikametinden Lefkoşa istikametine seyrettiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolun solundaki bordüre çarptı.
Çarpmanın etkisi ile hafif yaralanan araç sürücüsü Ramazan Özkul, olay yerine giden “112 Acil Servis” ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Özkul’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis yol güvenliğini sağladı
Kaza haberini alan Boğaz Karakolu’nda görevli polis ekipleri, kısa sürede olay yerine giderek anayolda gerekli güvenliği sağladı.
Polis, olay yerinin yaklaşık 1 kilometre öncesinde yolun solunu trafiğe kapatarak sürücülere yolun sağından geçiş hakkı verdi.
Ana yoldaki motor yağının üzeri kapatılıncaya dek polis, güvenlik amaçlı bölgede görev yaptı.

Yoldaki motor yağı nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü Ramazan Özkul, aracı ile yolun solundaki bordüre çarparak durdu

Havadis

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.